- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.911
- 43
Sağol aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol aşkom
Sağol canım benimJenna ne sunumlar yapar var yaa
Tatlısı çok güzel görünüyor
Evet Kazen söylediSitede mi
Onu da yarın eklersin. Ellerine sağlık canımDün yaptım canım ama şerbet ve çikolata süslemesi yok henüz
İnşallah canım,bu rahatsızlık araya girince bir koptum,kismet bakalımJenna çok alemsin ama sen de katıl lütfen biz de seni etiketleyelim
Sen iyi olda canımİnşallah canım,bu rahatsızlık araya girince bir koptum,kismet bakalım
Sağol canımOnu da yarın eklersin. Ellerine sağlık canım
Bayramlık şartBizim burda giyim magazası açık markete gittim az önce. İçeride müşteri dolu. Giyim alıyorlar
Çocuklara alacaktım bişeyler vazgeçtim geldim eveBayramlık şart
Sağol canım, insallah ❤Sen iyi olda canım
Gerisi mühim değil
Hiç şaşırmadımBizim burda giyim magazası açık markete gittim az önce. İçeride müşteri dolu. Giyim alıyorlar
Birde o kadar yogun ki sanırsın millet çıplak kalmış. Tövbe yarabbimHiç şaşırmadım
Biz bayram öncesi çıkmıştık.1 yıldan fazla olmuştu çocuklara bir şey almadık.Eve yakın lcw fabrika satış mağazası var çokta tenha oradan aldık bize 1 yıl yeterAslında gezsek daha iyi şeyler alırdık ama kalabalığa girmeyelim dedik.Çocuklara alacaktım bişeyler vazgeçtim geldim eve
3 harflilerle bayramlasacaklar herhaldeBirde o kadar yogun ki sanırsın millet çıplak kalmış. Tövbe yarabbim
İyi yapmışsınız canım. Benim çocukların kıyafetler küçük geliyor. Alışveriş yapmam lazım benimde. Yasaktan alamadık. Artık yasak sonrası bakacağızBiz bayram öncesi çıkmıştık.1 yıldan fazla olmuştu çocuklara bir şey almadık.Eve yakın lcw fabrika satış mağazası car çokta tenha oradan aldık bize 1 yıl yeterAslında gezsek daha iyi şeyler alırdık ama kalabalığa girmeyelim dedik.
Ben bitirdim. Kolay gelsinTemizlik yapıyoruz ben devam edeyim
Kolay gelsin askom,ben de devam edeyim bitsinTemizlik yapıyoruz ben devam edeyim
Tatlısını böregini dolmasını herkes yaptı Jenna bayramada gidecekler bence yasağı takan yok3 harflilerle bayramlasacaklar herhalde