- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Su an mesajını beğenmek isterdi,ama yapamıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su an mesajını beğenmek isterdi,ama yapamıyor
Vekaleten like yapacağım
Oh nevoşa bol bol emoji koyalım, o yapamıyor, biz yapıyoruz, oh oh
Nevoşta çözümler tükenmez
Nevoşta çözümler tükenmez
Aman da benim canım nevoşum, sen beğeni yapamıyor musun ,oy yazık kıyamam kuzuma ,tamam bekle birazcık geçecek, üzülme
Hemde sarımsaklı diyeYoğurt vardiye dimi kukriş
Annem mi zayıf? sen benim annemi nerde gördün nevoş? annem 1.55 boy ve 76 kilo filan. gerçi 3 kilo verdş diye seviniyordu, 73’e düşmüşAnnende zayıf ve sağlık sorunun yok almazsın.
Ellerine sağlık aşkısı Ben de bi çılgınlık yapıp yarın saracağımBende kasaba, manava, markete ve fırına gittim. Fırına sordum, açığız dedi.
Sonra eve geldim, yarın görümcemler geleceklermiş. Bayram sarmamı sarıyorumEki Görüntüle 2847852
Kızarmış ekmek de kahvaltıda güzel gidiyor amaBiz de bu aralar kızartılmış ekmeğe dadandık. Sabahları 1 ekmek kızartıyorum, köşeleri filan ben yiyorum, gerisini benim adam yiyor
Ellerine sağlık canımBende kasaba, manava, markete ve fırına gittim. Fırına sordum, açığız dedi.
Sonra eve geldim, yarın görümcemler geleceklermiş. Bayram sarmamı sarıyorumEki Görüntüle 2847852
Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor
Annem mi zayıf? sen benim annemi nerde gördün nevoş? annem 1.55 boy ve 76 kilo filan. gerçi 3 kilo verdş diye seviniyordu, 73’e düşmüş
Ellerine sağlık aşkısı Ben de bi çılgınlık yapıp yarın saracağım
Sağolun canlarKızarmış ekmek de kahvaltıda güzel gidiyor ama
Ellerine sağlık canım
Benim evimin de çok ihtiyacı var, toz olmuş tüm odalarSözde temizlik yapmıycaktım
Sen dedinO zaman geçmiş olsunAnnem mi zayıf? sen benim annemi nerde gördün nevoş? annem 1.55 boy ve 76 kilo filan. gerçi 3 kilo verdş diye seviniyordu, 73’e düşmüş
Ellerine sağlık aşkısı Ben de bi çılgınlık yapıp yarın saracağım
Bendede sorun vardı nevoş ama şuan düzelmişKazen çalışma var dedi başka kimsede sorun yok gibi
Tarayıcı değiştirdim yine olmadı
Benim aynı profil ve özellerde sorun yok sadeceBendede sorun vardı nevoş ama şuan düzelmiş
MuhteşemBende kasaba, manava, markete ve fırına gittim. Fırına sordum, açığız dedi.
Yavaş yavaş duzeliyo demek, aynı saatlerde bende beğeni yapamadımBenim aynı profil ve özellerde sorun yok sadece