- 8 Haziran 2013
- 56.155
- 149.108
Kolay gelsin canımKolay gelsin askom,ben de devam edeyim bitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canımKolay gelsin askom,ben de devam edeyim bitsin
Aynen bizimde öyleydi.Kızların boyu uzadı kilo aldılar ve eskidi artık.İyi yapmışsınız canım. Benim çocukların kıyafetler küçük geliyor. Alışveriş yapmam lazım benimde. Yasaktan alamadık. Artık yasak sonrası bakacağız
Yasak sadece bize var zatenTatlısını böregini dolmasını herkes yaptı Jenna bayramada gidecekler bence yasağı takan yok
Bizim günlük temizlik gibi bayram temizliği yapmadıkEllerine sağlık canımBen bitirdim. Kolay gelsin
Sağol canımKolay gelsin canım
Sağ ol aşkomKolay gelsin askom,ben de devam edeyim bitsin
Erkekler öyle oluyor yaAynen bizimde öyleydi.Kızların boyu uzadı kilo aldılar ve eskidi artık.
Erkek çocuklar daha kolay oğluma 10 dk sürmedi alıp alıp sepete atıp çıktık
Aynen bize var bencedeYasak sadece bize var zaten
Sagol canımBizim günlük temizlik gibi bayram temizliği yapmadıkEllerine sağlık canım
Bedende artık denemek gerekiyorErkekler öyle oluyor ya
Kızlar daha süslü oluyor ve çeşit çok
Aynen bize var bencede
Sagol canım
Öyle tabi :)Bedende artık denemek gerekiyor
Geçti canım 1-2 cmÖyle tabi :)
Boyları da sana yetişmiş maşallah
Bizim fırınlar açıkmış, bizzat sordumKocaişko 1 fırına sormuş kuşlar, o da kapalıyız demiş. Belki diğer fırınlar açıktır. Mantıken açık olması lazım zaten ama işte belki fırın sahibinin kararıdır kapalı olmak
Bölge bölge demek ki bebeğim. Biz de 101’e gittik, sonra bakkala uğradık. İkisi de cumsrtesiye kadar ekmek yok dedilerBizim fırınlar açıkmış, bizzat sordum
İş başa düştü deseneBölge bölge demek ki bebeğim. Biz de 101’e gittik, sonra bakkala uğradık. İkisi de cumsrtesiye kadar ekmek yok dediler
Yoooooo, 1 köy ekmeği, 2’li sarı buğday ekmeği ve 1 de normal ekmek aldık geldik zagahahahahajaojabaİş başa düştü desene
Maşallah biz 1 ekmegi yiyemiyoruzYoooooo, 1 köy ekmeği, 2’li sarı buğday ekmeği ve 1 de normal ekmek aldık geldik zagahahahahajaojaba
Ben de yemiyorum zaten canoom, beniM adam yiyor aklı çıkıyor evde ekmek kalmaz diyeMaşallah biz 1 ekmegi yiyemiyoruz
Bazı insanlar ekmeksiz doymaz ya demek ki eşinde öyleBen de yemiyorum zaten canoom, beniM adam yiyor aklı çıkıyor evde ekmek kalmaz diye