Bizde yeğen çokBakyaa takip et diyor sonra sen bilmeyebilirsin diyor :))). Hımmm nise bakem yarın göriciiiizzz aklıma biri daha geliyor amma nisee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde yeğen çokBakyaa takip et diyor sonra sen bilmeyebilirsin diyor :))). Hımmm nise bakem yarın göriciiiizzz aklıma biri daha geliyor amma nisee
Maşallah :))Daha fazla eşelemiyorum tamam çokta acık vermeyelim bari aşağıda izleyenler varBizde yeğen çok
Onlar hiç anlayamazMaşallah :))Daha fazla eşelemiyorum tamam çokta acık vermeyelim bari aşağıda izleyenler var
Ben anlamadıysam yaneee :))Onlar hiç anlayamaz
Sen çok tanımazsın kuzumBen anlamadıysam yaneee :))
Ayy yapma canım ya. Otomatik düzeltme kullanıyorum yazarken, hep ondan oluyor bu yanlışlıklarLezzetliCipetpet dün alakasız olacak yazacakken ahlaksız olacak yazmışsın farkettinmi
FarketmemişmiydinnAyy yapma canım ya. Otomatik düzeltme kullanıyorum yazarken, hep ondan oluyor bu yanlışlıklar
Ya birini eski yorumlardan anımsadımda adı gelmedi aklıma kuzu ya hatta biraz zorlu bir sürecmi yaşamıştı ne yanlışmı anımsadımSen çok tanımazsın kuzum
Yok canım farkında olsam düzeltirdim sen söyleyince haberim olduFarketmemişmiydinn
eskiler bilir demek istiyor sanırım bende çok eski değilim ama önceden musteriydim burda ordan biliyorumBakyaa takip et diyor sonra sen bilmeyebilirsin diyor :))). Hımmm nise bakem yarın göriciiiizzz aklıma biri daha geliyor amma nisee
LezzetliCipetpet dün alakasız olacak yazacakken ahlaksız olacak yazmışsın farkettinmi
Ya hepimiz komik emoji attık farkettin diye düşündüm elhamdülillah iyiyim Ramazan'la vedalaşıyoruz işte ölmeyene bir Ramazan daha bitiyorYok canım farkında olsam düzeltirdim sen söyleyince haberim oldu
Nasılsın bu arada canım, iyi misin
Kim çıkacak meraktayım halde bakemm ah ahh bende merak edilmek istiyom yaaaeskiler bilir demek istiyor sanırım bende çok eski değilim ama önceden musteriydim burda ordan biliyorum
Kız de hele 4 numara sen misin
Nassin iyisin galüba sanürsamEfendim bülüç
E sen çok çaktırıyosun sofradanKim çıkacak meraktayım halde bakemm ah ahh bende merak edilmek istiyom yaaa
Çok mi belli ettimKız de hele 4 numara sen misin
Anlamadım ki ya, zombi gibi dolaşıyorum kızçem ateşlendi filan geçen hafta nezle olmuş, çok şükür ateş geçti ama huzursuzluğu devam ediyor..Ya hepimiz komik emoji attık farkettin diye düşündüm elhamdülillah iyiyim Ramazan'la vedalaşıyoruz işte ölmeyene bir Ramazan daha bitiyor
Sen nasılsın, güzellik büyüyordur