Yöresel Tarif Sütaş 3. Yarışma

Yöresel Yemekler

Sütaş Sponsorluğunda en başarılı bulduğunuz ''Sütaş İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    297
  • Anket Kapalı .
4. sofrayı beğenmiştim ama 5. sofraya vermiştim oyumu, cumartesi son yarışma değilmi, kalabalık bir aile sofrası kurmak istiyorum 2. ciyi geç gördüm yetişemedim, ben inanılmaz seviyorum masabaşında kalabalık aile ile yemek yemeyi , kazanmak amaçlı değil keyif için katılıcam

Çok şükür canım gerçekten çok kötü etkileniyor minnaklar ,benim kızda küçükken ishal kusma geçirmiş susuz kalmıştı haliyle fena Zayıflamıştı perişan olmuştu. Allahım korusun tüm minnakları.
Amin... Size de çok geçmiş olsun canım, Allah hastalık dert vermesin kuzucuklara...

Kızım da 200gr vermiş hemencecik. Zaten daha 6 buçuk kilo bir şey.. Neyse Rabbim kötüsünden korusun çok şükür iyileşiyor

Amin... Size de çok geçmiş olsun canım, Allah hastalık dert vermesin kuzucuklara...

Kızım da 200gr vermiş hemencecik. Zaten daha 6 buçuk kilo bir şey.. Neyse Rabbim kötüsünden korusun çok şükür iyileşiyor
Amin kuzum ,çok şükür.

4. sofrayı beğenmiştim ama 5. sofraya vermiştim oyumu, cumartesi son yarışma değilmi, kalabalık bir aile sofrası kurmak istiyorum 2. ciyi geç gördüm yetişemedim, ben inanılmaz seviyorum masabaşında kalabalık aile ile yemek yemeyi , kazanmak amaçlı değil keyif için katılıcam
2.yarışma bitti.3.yarışma sofraları eklendi:KK66:

Sonuncuya katılacaktım ama misafirlerimiz birden oturunca fotoğraf çekmeye fırsatım olmadı sanırım katılamayacağım 🥺
Evet ya bide o var..
mecbur yemekleride erken koyuyosun bu seferde soguyo, evdekilerde hadi hadi diince karanpole resimler cekiliyo🙃

X