Yöresel Tarif Sütaş 3. Yarışma

Yöresel Yemekler

Sütaş Sponsorluğunda en başarılı bulduğunuz ''Sütaş İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    297
  • Anket Kapalı .
Anam aman kiradayım sen kiradamısın öyleyse hiç bulaşma :KK48: neyapalım olan o bacım ben azerin eve bayıldım:eğlence:
Ben net görmedim ama zevkli kadın güzeldir

Ev kendimizin ama gireli 7-8 sene oldu hala aldığımız şekilde duruyor dolaplar kapılar

Çok eski yapı değildi ama sevmiirim bir çok şeyini ://

Ben net görmedim ama zevkli kadın güzeldir

Ev kendimizin ama gireli 7-8 sene oldu hala aldığımız şekilde duruyor dolaplar kapılar

Çok eski yapı değildi ama sevmiirim bir çok şeyini ://
Enazından kendiniZinmiş kuzu İmkan oldukça azar azar yaptırabilirsin

Sorun şu ki kayınpeder kayınvalide sülale de Manisa da ama kaynanam eşinin ailesi orda diye gitmek istemiyor :KK70:

Belli olmaz benim adam eserekli :KK70:
Kaynana kendi taraflarından gelinde kaynanadan bıkkın oldu bu bir garip döngü:KK48:

Sütünde kakao var:)
Arasına çikolata parçaları ve ceviz-fındık çok güzel oldu:)
Offf oyyy anamm :rolleyes: :rolleyes: hepsi birden bizimde sariyerde bir tatlicimiz var gunduzoglu offf gullaci efsanedir ama cikölatali hic denemedim
15595052020081101782401652082136.jpg
bugun buydu dun trilece yaptim cocuklar sagolsun birakmadilar:KK70:bunada sekerfare diyolar

Offf oyyy anamm :rolleyes: :rolleyes: hepsi birden bizimde sariyerde bir tatlicimiz var gunduzoglu offf gullaci efsanedir ama cikölatali hic denemedimEki Görüntüle 2275567 bugun buydu dun trilece yaptim cocuklar sagolsun birakmadilar:KK70:bunada sekerfare diyolar
Ellerine sağlık canım afiyet bal şeker olsun😘
Geçen yıla kadar Oglumda öyle diyordu:KK70:

X