- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
Hamd olsun bugünümüze yedim yedim şiştim yayılıyorum sen nasılsın asılNassin iyisin galüba sanürsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamd olsun bugünümüze yedim yedim şiştim yayılıyorum sen nasılsın asılNassin iyisin galüba sanürsam
Bende isitoyirn inşallah bir daha kine beni merak ederler beni beni miniginiKim çıkacak meraktayım halde bakemm ah ahh bende merak edilmek istiyom yaaa
Napim gııı komşuyamı gidem ama busefer tabağı degiştirdim usul aynı usülE sen çok çaktırıyosun sofradan
Bende aşağıda komşularla çay içtik eve çıktım inecegik tekrar bir bakayım dedim onların yanında alamıyorum elime teliHamd olsun bugünümüze yedim yedim şiştim yayılıyorum sen nasılsın asıl
He tamam anladım acaba kim ya kafayı yiyeceğimÇok mi belli ettim
Rabbim tez şifa versinn inşaAllah..Anlamadım ki ya, zombi gibi dolaşıyorum kızçem ateşlendi filan geçen hafta nezle olmuş, çok şükür ateş geçti ama huzursuzluğu devam ediyor..
Sen de mi anlamadin sen benden eskisin ya nasıl bilmezsinHe tamam anladım acaba kim ya kafayı yiyeceğim
Saat kaç eve geç artıkBende aşağıda komşularla çay içtik eve çıktım inecegik tekrar bir bakayım dedim onların yanında alamıyorum elime teli
Hadi ordan südüklüüBende isitoyirn inşallah bir daha kine beni merak ederler beni beni minigini
Adam ise gitti tüm komşular aşağıda geçen sene Shura kadar oturuyorduk bu sefer erken çıkıyoruzSaat kaç eve geç artık
Kk nın moderen avratları yer sufrası sevmiyorNapim gııı komşuyamı gidem ama busefer tabağı degiştirdim usul aynı usül
Çocuklar nerde bu aradaAdam ise gitti tüm komşular aşağıda geçen sene Shura kadar oturuyorduk bu sefer erken çıkıyoruz
Gelgitli hatunlar çok belli olmuyor her zamanKk nın moderen avratları yer sufrası sevmiyor
İkisi eve geldi uydu diğeri yanımda bebek arabasındaÇocuklar nerde bu arada
Yok anlamadım, LezzetliCipetpet mi dedim onun bebiş küçük, yok anam bulamadım ya vuslatım mi dedim o da doğurmamış min-nak bebiiiSen de mi anlamadin sen benden eskisin ya nasıl bilmezsin
Benimki 2 yaşında kazık kadar oldu artıkYok anlamdım, LezzetliCipetpet mi dedim onun bebiş küçük, yok anam bulamadım ya vuslatım mi dedim o da doğurmamış min-nak bebiii
Katılıyorum buna beybi oysa ben anadolunun bağrından böğründen esinlendimKk nın moderen avratları yer sufrası sevmiyor
Kimse yer sofrasında soğan kirmiyor zaaarrrKatılıyorum buna beybi oysa ben anadolunun bağrından böğründen esinlendim
Yok ya hep modern avrupaiGelgitli hatunlar çok belli olmuyor her zaman
Yazık o bebeye bu vakte ayakta (kaynana damarım tuttu)İkisi eve geldi uydu diğeri yanımda bebek arabasında