- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.088
Bebek arabasında uyuyor kiz koynumda uyuttum :))Yok ya hep modern avrupai
Yazık o bebeye bu vakte ayakta (kaynana damarım tuttu)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek arabasında uyuyor kiz koynumda uyuttum :))Yok ya hep modern avrupai
Yazık o bebeye bu vakte ayakta (kaynana damarım tuttu)
Heçççç... oysa ne güzel minderini bile koymuşsunn..Katılıyorum buna beybi oysa ben anadolunun bağrından böğründen esinlendim
Yohh bacım yohh unutmuşlar eskileri tüüüü :)Kimse yer sofrasında soğan kirmiyor zaaarrr
Kim kız o sütlaç diyince öbür tarafta ben yaptımda çorba kasesi kullanmadım :))Heçççç... oysa ne güzel minderini bile koymuşsunn..
Hele bir mavi örtülü var sütlacı çorba kasesinde sunmuş pehhh
Bunlar sosyete sosyete elit takikiyorlar anacimHeçççç... oysa ne güzel minderini bile koymuşsunn..
Hele bir mavi örtülü var sütlacı çorba kasesinde sunmuş pehhh
Sahip çıkalım dedeyeHeeey özümüze sahip çıkalım loooooo
Yarın canımOylama ne zaman bitiyorr
DelüüüüüSahip çıkalım dedeye
Anaaaaa hakikatenBu arada kazenin oy verdiği kişi birinci olamıyor tezi çürümek üzere
Ben de son yarışmaya bir bebiş bulayım bari baş köşeye oturtayımGunaydin
Kanka beni cagirmişsin geldim
Ben sutas yarismalarinda menuyu falan hic takmiyorum valla nerde bebe var basiyorum oyu
Yanihatta guccuk bebesi olmayanlara duyurulur ucuzleri kiraliyorumBen de son yarışmaya bir bebiş bulayım bari baş köşeye oturtayım
Ahahhhh tamam birini ben sipariş edeyim LezzetliCipetpet 'in de tatlışı alayım, ohh 2 tane oylar katlanırYanihatta guccuk bebesi olmayanlara duyurulur ucuzleri kiraliyorum