Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy gel bir sarılayımm. Hatta burdan biriyle konyadada aynı bölgede çıktık yakınız :)) ne güzelAa ne güzel ya
Kuzu özele gelSarılalım tabi bee her yerde çıkmıyor karşımıza hemşolar Sen neresindensin merkez mi
Evet bakalim ne olacakBildirim gitmedi ondandır zaar :)
Özelin acık değil canımSarılalım tabi bee her yerde çıkmıyor karşımıza hemşolar Sen neresindensin merkez mi
Ben her yoreden yaziyorum canim ben tokatliyim esim rizeli kayinvalidem gürcü ablam izmirde her yoreden arkadsim var arada cosuyorumCanım ahlaksız olacak ama siz nerelisiniz? Ya sanki kayınpederimin şivesi gibi geldi okurken
He yemesi tam benlikkatilak la ilerde cocuklara ani olur gelinlere gosteririk ahahahanesi bize göre ayol yemesi mi
Evet bakalim ne olacak
He yemesi tam benlikkatilak la ilerde cocuklara ani olur gelinlere gosteririk ahahaha
ahahahaha geri döndüm şive ye baktım sanki Ege Muğla dolayları gibi bende bir ara Ankaralı gibi la cok yazardimBen her yoreden yaziyorum canim ben tokatliyim esim rizeli kayinvalidem gürcü ablam izmirde her yoreden arkadsim var arada cosuyorum