Onu Kazen bilir canım:)Abla bildirim gitsin yaaa böyle heyecanlı olmuyooo :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu Kazen bilir canım:)Abla bildirim gitsin yaaa böyle heyecanlı olmuyooo :)))
Supermis valla3.ye katılın o zaman:)
Vallahi benim değil:)O öpücüğü çok isterdim:)Supermis valla
Kimin aklina geldiyse öpücem yanagindan![]()
Ah ben seni her zaman operim sekerimVallahi benim değil:)O öpücüğü çok isterdim:)
Kazen abi çok bekletmese bizi kaldık böyle kapkumbağa gibiOnu Kazen bilir canım:)
Bu yarışma çok kolay bekliyorumAh ben seni her zaman operim sekerim♥♥
![]()
Daha zaman var elbet gelir:)Kazen abi çok bekletmese bizi kaldık böyle kapkumbağa gibi![]()
Girilecek yeri bulursam insallahBu yarışma çok kolay bekliyorum![]()
Sen sütaş ürünü olan sofra resmini çek bana yolla gerisini ben hallederimGirilecek yeri bulursam insallahdaha beynim yetmiyor yeni kkyi kullanmaya
![]()
Ahahaha bulurum bulurum tabiiSen sütaş ürünü olan sofra resmini çek bana yolla gerisini ben hallederim
Beni bulursun değil mi:)
Önümüzdeki Pazara kadar bana yollayabilirsin:)Ahahaha bulurum bulurum tabii
Vay pazarsa tamam bu is. Kadir gecesine insallah misafir sofrasi cekerimÖnümüzdeki Pazara kadar bana yollayabilirsin:)
Tamam canım özel mesajını bekliyorum:)Vay pazarsa tamam bu is. Kadir gecesine insallah misafir sofrasi cekerim
Bildirim gitmedi ondandır zaar :)Kizlarrrrnapiveriyosunuz bakam
Pek sessiz buralaaa![]()
Canım ahlaksız olacak ama siz nerelisiniz? Ya sanki kayınpederimin şivesi gibi geldi okurkenKizlarrrrnapiveriyosunuz bakam
Pek sessiz buralaaa![]()
Anam benim hemşolar çoğaldı burdaSofraların hepsi bir harika ama o etliekmegi oraya koyan tavuk vicdanlı neredeeyıllardır Ankara'da yaşayan bir Konyalı olarak dönüp dönüp o resme baktım
![]()