Onu Kazen bilir canım:)Abla bildirim gitsin yaaa böyle heyecanlı olmuyooo :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu Kazen bilir canım:)Abla bildirim gitsin yaaa böyle heyecanlı olmuyooo :)))
Supermis valla3.ye katılın o zaman:)
Vallahi benim değil:)O öpücüğü çok isterdim:)Supermis valla
Kimin aklina geldiyse öpücem yanagindan
Ah ben seni her zaman operim sekerimVallahi benim değil:)O öpücüğü çok isterdim:)
Kazen abi çok bekletmese bizi kaldık böyle kapkumbağa gibiOnu Kazen bilir canım:)
Bu yarışma çok kolay bekliyorumAh ben seni her zaman operim sekerim ♥♥
Daha zaman var elbet gelir:)Kazen abi çok bekletmese bizi kaldık böyle kapkumbağa gibi
Girilecek yeri bulursam insallah daha beynim yetmiyor yeni kkyi kullanmayaBu yarışma çok kolay bekliyorum
Sen sütaş ürünü olan sofra resmini çek bana yolla gerisini ben hallederimGirilecek yeri bulursam insallah daha beynim yetmiyor yeni kkyi kullanmaya
Ahahaha bulurum bulurum tabiiSen sütaş ürünü olan sofra resmini çek bana yolla gerisini ben hallederim
Beni bulursun değil mi:)
Önümüzdeki Pazara kadar bana yollayabilirsin:)Ahahaha bulurum bulurum tabii
Vay pazarsa tamam bu is. Kadir gecesine insallah misafir sofrasi cekerimÖnümüzdeki Pazara kadar bana yollayabilirsin:)
Tamam canım özel mesajını bekliyorum:)Vay pazarsa tamam bu is. Kadir gecesine insallah misafir sofrasi cekerim
Bildirim gitmedi ondandır zaar :)Kizlarrrr napiveriyosunuz bakam
Pek sessiz buralaaa
Canım ahlaksız olacak ama siz nerelisiniz? Ya sanki kayınpederimin şivesi gibi geldi okurkenKizlarrrr napiveriyosunuz bakam
Pek sessiz buralaaa
Nooption bak bize gore yarisma yapmislar
Anam benim hemşolar çoğaldı burdaSofraların hepsi bir harika ama o etliekmegi oraya koyan tavuk vicdanlı neredee yıllardır Ankara'da yaşayan bir Konyalı olarak dönüp dönüp o resme baktım