PinkomBizde her yol sana çıkıyorEline sağlık güzel yapmışsın. Ee kim kazandı?
Masa örtüsünden montajNe yaptın sen
Güzel fikirÇorbasız menü yaparım
Evet ilke katılmayanlar:)3 veya 4 kişi ilke katıldı:)Çoğunluk ilkine katılmayanlardan sanırsamYa da annelerinde, arkadaşlarında mı yemek yapıp sofra kurdular
GördümMasa örtüsünden montajKız Nevoş niye kestin yarışmacının masa örtüsünü
Masa örtüsünden montajKız Nevoş niye kestin yarışmacının masa örtüsünü
Tamam onları da buldum zatenEvet ilke katılmayanlar:)3 veya 4 kişi ilke katıldı:)
Nasil bildiniz kiz bende o kadar hafiza yok kendiminkini zor taniyorum1. Yarışmada ilk resim benimdi tanımadın
Ben seni tanımıştım zaten@Emira SY nin ramazan sofrslarina kazandigi tabaklardan net tanidim bebisli hediyeli resmi hala aklimda
Ne yiyorsan onu çek ne olacak özenme
Önemli olan sütaş
Kukrim kaselerle tabakları farklı kullanmış ona dikkat eden olmamış:)Menüsü ağır bastı demek bizde yapsak olur:)Sonuncu olmayayım yeter
Banada yeni bir örtü koyabilir misinYapıştırdım geri
Senin sofrada birşey ben buradayım diye bağırıyor mümkün değil tanımamakNasil bildiniz kiz bende o kadar hafiza yok kendiminkini zor taniyorum
Fotomontaj kursuna Eylül'de gitmeyi planlıyorum o zaman ne isterseniz koyarımBanada yeni bir örtü koyabilir misin
Ozletiyorsun kendini öğretmenim geri dön artıkÇok geç oldu cevap vermem kusura bakma kuzum
Zor ya benim katılmam çalışıyorum zor atıyorum eve kendimi öyle cicili sofra kurmaya da vaktim olmuyor. Çok isterim ama keşke yapabilsem
Evet canımKukrim kaselerle tabakları farklı kullanmış ona dikkat eden olmamış:)Menüsü ağır bastı demek bizde yapsak olur:)Sonuncu olmayayım yeter
Hadi ya onu da beğenmiştim eline emeğine sağlık Tebrik ederim.Allah razı olsun canım
Sabah İsabel ile senin oyunu gördüm dedim 2 side beni bulmuşlar:)Yani bilmeden :)Bir çekim olmuş:)
Kukrim 8. sofra kazandı:)
Teşekkür ederimHadi ya onu da beğenmiştim eline emeğine sağlık Tebrik ederim.
Aynen öyle olmuş, seni her halinle beğeniyoruz demek ki
Banada yeni bir örtü koyabilir misin
Aynen elinizle koymuş gibi buluyorsunuzHadi ya onu da beğenmiştim eline emeğine sağlık Tebrik ederim.
Aynen öyle olmuş, seni her halinle beğeniyoruz demek ki