VuslatımPinkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
VuslatımPinkom
Tamam iyi olur bu bizim içinFotomontaj kursuna Eylül'de gitmeyi planlıyorum o zaman ne isterseniz koyarım
3.ye renk renk tabak mı kullansakKukrim kaselerle tabakları farklı kullanmış ona dikkat eden olmamış:)Menüsü ağır bastı demek bizde yapsak olur:)Sonuncu olmayayım yeter
Ama olmuş bizde yapabiliriz amaç tanınmamakEvet canım tabaklar kahvaltı takımının kaseler yemek takımının
Yakında yemek yapmamıza da gerek kalmaz belki nevo bizim için yapıştırırTamam iyi olur bu bizim için
Benim öyle tabaklarım var kasıtlı tek tek aldığım onları kullanayım:)3.ye renk renk tabak mı kullansak
Belli de olmaz o zaman
Ayyy ne bagiriyor kizz de heleSenin sofrada birşey ben buradayım diye bağırıyor mümkün değil tanımamak
Nasılsın canımVuslatım
4.yü gözünüz bir yerden ısırıyor olabilir:)Bende 3 ü tanıdım
Tamam ablacımEvet oluyor:)
Onu tanımadım benBende 3 ü tanıdım
Bana da yollaBenim öyle tabaklarım var kasıtlı tek tek aldığım onları kullanayım:)
DememAyyy ne bagiriyor kizz de hele
Bencede olurAma olmuş bizde yapabiliriz amaç tanınmamak
Ayy nolurrr ya merak ettimOnu tanımadım ben
Bana da yolla
Demem
İyiyim çok şükür, annemlerle buluşmuştuk eve geçiyoruz, yolda size bakayım dedim, sen nasılsın? Ne yapıyorsun?Nasılsın canım
Tamam yollayayımÖnemli olan içine konacaklar:)Çok bir şey yenmiyor:)Onu tanımadım ben
Bana da yolla
Demem
Pinko'nun oğlu o kadar tatlı ki Mıncık mıncık mıncıklayacaksınNasılsın canım
Mutfağın belli zaten herkes artık tanır:)Ayy nolurrr ya merak ettim
Benim az biraz ısırıyor ama o mu bilemedim4.yü gözünüz bir yerden ısırıyor olabilir:)
Ben biliyorumOnu tanımadım ben