1 saat oluyo uyudu cimcime.Hiç sormasen nasılsın uyudumu kız.baban gitmiş mi Dr a
Tabi şeker düzene girerse rahatlar canım .1 saat oluyo uyudu cimcime.
babamda tek gözüne igne vurmuslar 1 hafta sonra digerine.
dr. demis sekerini düzene sokman lazim yoksa ömür boyu ignede vursak bosa. simdi dozu artinca ignenin sekeri 400 lerden 250lere düsmüs.
insallah canim saol❤Tabi şeker düzene girerse rahatlar canım .
İyi sende rahat rahat takıl biraz kız uyumusken
O uyku daha tatlı işte bende öyle kolay dalamiyorum telefon ile uğraşırken geliyor uykuminsallah canim saol❤
saat 10 11 arasi ayakta uyuyorum hatta bi ara yere yanina uzandim oyun oynuyodu bnde dalip kalkiodum 1 dk dalyom 1 saat gibi geliyo kiz uyuyo yataga giryom uyuyamiyom nasi iş anlamadim
aynen oyle oluyo bide tam dalicam bu kezde uyanmazmi gelde deli olmaO uyku daha tatlı işte bende öyle kolay dalamiyorum telefon ile uğraşırken geliyor uykumbırakınca dön Allah dön :))
İşte o an büyük yıkım oluyor bilmez miyimaynen oyle oluyo bide tam dalicam bu kezde uyanmazmi gelde deli olma
ahh beynimden vuruluyorum resmenİşte o an büyük yıkım oluyor bilmez miyim
Ah ah söyle sabaha kadar deliksiz uyuduğu günlerde gelecek inşallahahh beynimden vuruluyorum resmen
ayy insallah o günü siddetle bekliyorumAh ah söyle sabaha kadar deliksiz uyuduğu günlerde gelecek inşallah
Sanada canımayy insallah o günü siddetle bekliyorum
ufaktan kacayimda erken uyuyayim bugun hadi Allah rahatlik versin kuzum
Yok biz hiç anlamadık
Anlamadığım için caktirmam zatısss caktirma
Bakiimmben neden fransizim hep
ben bu yarisma yokumAnlamadığım için caktirmam zatı
Az kaldı bugün öğrenicezOzelden yaz caktirmam