2.yarışma için mi bulamadın:)Buradan sütaş yetkililerine sesleniyorum koskoca koca şehirde sütaş ürünü bulamadık şaka gibi boşa gitti bütün hazırlığım... yarışma yapmadan önce keşke marketlere gönderseler ürün 5 büyük markette de Yok çevre küçük bakkal esnaflarda Bile... sanırım Yok satıyorlar
Sütaş markalı herhangi birşey bilemi yokk acaba2.yarışma için mi bulamadın:)
bkalim:)Yarın öğreneceğiz:)
Demek yok.Sütaş markalı herhangi birşey bilemi yokk acaba
Yoğurt ve ayran yoğunlukta ya peynir tereyağ tatlımm vs de var ki peynir heryer de oluyor genelde :)Demek yok.
Bim A101 dışında diğer marketlerde genelde var:)Yoğurt ve ayran yoğunlukta ya peynir tereyağ tatlımm vs de var ki peynir heryer de oluyor genelde :)
Peynir anca sahur sofraisnda olur yada kahvaltılık gibi hazırlanan iftar sofrasında olur sanırım bende bulmakta zorlandım küçük mahalle marketlerinde mevcutYoğurt ve ayran yoğunlukta ya peynir tereyağ tatlımm vs de var ki peynir heryer de oluyor genelde :)
Bilmem varmiymisimKukrim sen var mısın bu oylamada :))
Canimm
iftarami davetliydiler yoksa ay misafir gitikten soraki o durum cok feci oluyo bulasiklar halay cekiyo flanCanimmaynen yeni başlıyor gece:)
Misafir vardı anca gittiler bulaşıkları oyuncakları topla şimdi oturdum
İftara sonrada oturduk bayaiftarami davetliydiler yoksa ay misafir gitikten soraki o durum cok feci oluyo bulasiklar halay cekiyo flan
can kurtarici makinalarda olmasa vay halimizeİftara sonrada oturduk bayahiç sorma tezgahın üstünde yer yoktu neyse ki sigdi makinaya attım hepsini
Hiç sormacan kurtarici makinalarda olmasa vay halimize