Dün gece oylama sonrası başladı:)Elimde 3 sofra var:)Yeni haftaya ne zaman gönderilecek Nevreste abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün gece oylama sonrası başladı:)Elimde 3 sofra var:)Yeni haftaya ne zaman gönderilecek Nevreste abla
Herkes maşallah çok hızlıDün gece oylama sonrası başladı:)Elimde 3 sofra var:)
Aynen öyle:)Herkes maşallah çok hızlı
İnşallah abla Eğlenceli bi yarışma olmuş acep sütaş kazanana ne gönderecek... ziraa eve sütaş aldırmaktan adama gına gelecek2.yarışma için sofraları bekliyoruz
Onu hediye gonderilince öğreneceğiz: )İnşallah abla ☺ Eğlenceli bi yarışma olmuş acep sütaş kazanana ne gönderecek... ziraa eve sütaş aldırmaktan adama gına gelecek
Ben geldimCanfeb nerde niye gelmiyo
Geldim geldim gidip oy veriyimCanfeb nerelerde?
Oy verirken bilem azrail kibi bakıyorGeldim geldim gidip oy veriyim
Oy verirken bilem azrail kibi bakıyor
O olmuyor açlıktan bizimkilerde çorbayı içmişlerdi ben çekene kadar çorbayı koyamasın menüyeTamamdır İlki aceleye geldi, ezan okunurken çektim Bu sefer 10 dakika önceden çekicem
Bah bah bah Sütaşlarada katılırmışşşş oyyy güzelim benimTamamdır İlki aceleye geldi, ezan okunurken çektim Bu sefer 10 dakika önceden çekicem
Tekrar teşekkür ederim kuzumSana heralde canım çorbalar oldu ya
Hayırlı sahurlar hemşom
Ne demek canım hemşerimi boş geçemezdim bamya yı gördüm yapıştırdımTekrar teşekkür ederim kuzum
Ne demek canım hemşerimi boş geçemezdim bamya yı gördüm yapıştırdım
Canım Nevreste Ye özel mesajla atmalısın.. hemen editle mesajınıİş yerinde iftar.. Sularımız ve hurmamız foto.da unutulmuş :)
Ezogelin çorba,
Taze fasulye,
Yeşil mercimekli bulgur pilavı
ve Sütaş yoğurt..
Masallah canim 35 olucam iste Allah kismet ederse yetistirebildigim.kadar yapmaya calistimBen hızlı davranmisom benim 3. Bu yaşta büyükler 10-7 :)) erkek