Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:,DMasallah canim 35 olucam iste Allah kismet ederse yetistirebildigim.kadar yapmaya calistim
Tanıyamadın mi
Çarşamba oylama bitince açıklayacağım
O zaman yarışma olmazdı.Sponsor almamızın anlamı olmazdi.Direk resimleri Sütaşa email atardıkKatılıyorum bencede keşke öyle olsaydı
Oda doğru :) abla gi aklıma ne geldi Acep kazananın sofrayı reklamda falanmı kullanacaklar aklıma geldi bianO zaman yarışma olmazdı.Sponsor almamızın anlamı olmazdi.Direk resimleri Sütaşa email atardık
Ama amaç mevcut yapılan yarışmamıza sponsor almak:)
Daha öncede sponsor alınmıştı.O zaman sadece hediye gönderildi. Yine öyle olur diye düşünüyorum.Oda doğru :) abla gi aklıma ne geldi Acep kazananın sofrayı reklamda falanmı kullanacaklar aklıma geldi bian
Ne göndermişlerdiDaha öncede sponsor alınmıştı.O zaman sadece hediye gönderildi. Yine öyle olur diye düşünüyorum.
O yiyecek firması değildiNe göndermişlerdi
Hımm buda süt ürünleri ve logolu bardak vs gibi olur sanırım meraktayım :).sen biliyorsun durO yiyecek firması değildi
Daha önceki hediyelere uygun bir firmaydı:)
Tabak- canak- nevresim:)
Bence sadece o kadar değildir: )Hımm buda süt ürünleri ve logolu bardak vs gibi olur sanırım meraktayım :).sen biliyorsun dur
Tatil falanmı yoksa yazda geldi büyük düşünesim geldi , diğerlerine de katılsammı acaba bunda aynı kaldım oyum yerinde sayıyı :) bi kıramadım şeytanın bacağını beee bu sefer özenmicem :)Bence sadece o kadar değildir: )