Yok canım o kadarda değildir :)Tatil falanmı yoksa yazda geldi büyük düşünesim geldi , diğerlerine de katılsammı acaba bunda aynı kaldım oyum yerinde sayıyı :) bi kıramadım şeytanın bacağını beee bu sefer özenmicem :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım o kadarda değildir :)Tatil falanmı yoksa yazda geldi büyük düşünesim geldi , diğerlerine de katılsammı acaba bunda aynı kaldım oyum yerinde sayıyı :) bi kıramadım şeytanın bacağını beee bu sefer özenmicem :)
Neysem ben güzele güzel demem güzel hediyeler benim olmadıkça zatiiii hıhhYok canım o kadarda değildir :)
2.ye katılNeysem ben güzele güzel demem güzel hediyeler benim olmadıkça zatiiii hıhh
Vallamı abla ben niye görmedşmya nerde hani2.ye katıl
Sofralar gelmeye başladı geç kalma
Bana geliyor canım bu yarışmamız bitince ilk mesaja ekleyeceğimVallamı abla ben niye görmedşmya nerde hani
Tamam abla bugün cekeyim atayım sana kaçtane geldi varmı baya :)Bana geliyor canım bu yarışmamız bitince ilk mesaja ekleyeceğim
İkinciye de katılıcamBah bah bah Sütaşlarada katılırmışşşş oyyy güzelim benim
Gelmişken bide öpiyim
11 canımTamam abla bugün cekeyim atayım sana kaçtane geldi varmı baya :)
Hadiiiii hemen aksan atıyorum maşallah millete :)11 canım
Ha sen 1.yidemi katıldın e hiç söylemiyosundaİkinciye de katılıcam
Öp Ben de öpeyim
Lezzet paketi bence hediyeTatil falanmı yoksa yazda geldi büyük düşünesim geldi , diğerlerine de katılsammı acaba bunda aynı kaldım oyum yerinde sayıyı :) bi kıramadım şeytanın bacağını beee bu sefer özenmicem :)
Katıldım tabii Sormadın kiHa sen 1.yidemi katıldın e hiç söylemiyosunda
Olabilir canımLezzet paketi bence hediye
☻☻☻Katıldım tabii Sormadın ki
Yaa hangisisin ben bilemedimKatıldım tabii Sormadın ki
Söylemek yok kuralımız böyle canımYaa hangisisin ben bilemedim
SırYaa hangisisin ben bilemedim
Nevoşşş NirvoşşşSöylemek yok kuralımız böyle canım