Yok canım o kadarda değildir :)Tatil falanmı yoksa yazda geldi büyük düşünesim geldi, diğerlerine de katılsammı acaba bunda aynı kaldım oyum yerinde sayıyı :) bi kıramadım şeytanın bacağını beee
bu sefer özenmicem :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım o kadarda değildir :)Tatil falanmı yoksa yazda geldi büyük düşünesim geldi, diğerlerine de katılsammı acaba bunda aynı kaldım oyum yerinde sayıyı :) bi kıramadım şeytanın bacağını beee
Neysem ben güzele güzel demem güzel hediyeler benim olmadıkça zatiiii hıhhYok canım o kadarda değildir :)
2.ye katılNeysem ben güzele güzel demem güzel hediyeler benim olmadıkça zatiiii hıhh![]()
Vallamı abla ben niye görmedşmya nerde hani2.ye katıl
Sofralar gelmeye başladı geç kalma![]()
Bana geliyor canım bu yarışmamız bitince ilk mesaja ekleyeceğimVallamı abla ben niye görmedşmya nerde hani![]()
Tamam abla bugün cekeyim atayım sanaBana geliyor canım bu yarışmamız bitince ilk mesaja ekleyeceğim![]()
İkinciye de katılıcamBah bah bah Sütaşlarada katılırmışşşş oyyy güzelim benim
Gelmişken bide öpiyim![]()
11 canımTamam abla bugün cekeyim atayım sanakaçtane geldi varmı baya :)
Hadiiiii hemen aksan atıyorum maşallah millete :)11 canım![]()
Ha sen 1.yidemi katıldın e hiç söylemiyosundaİkinciye de katılıcam
ÖpBen de öpeyim
![]()
Lezzet paketi bence hediyeTatil falanmı yoksa yazda geldi büyük düşünesim geldi, diğerlerine de katılsammı acaba bunda aynı kaldım oyum yerinde sayıyı :) bi kıramadım şeytanın bacağını beee
Katıldım tabiiHa sen 1.yidemi katıldın e hiç söylemiyosunda![]()
Olabilir canımLezzet paketi bence hediye
☻☻☻Katıldım tabiiSormadın ki
![]()
Yaa hangisisin ben bilemedimKatıldım tabiiSormadın ki
![]()
Söylemek yok kuralımız böyle canımYaa hangisisin ben bilemedim
SırYaa hangisisin ben bilemedim
Nevoşşş NirvoşşşSöylemek yok kuralımız böyle canım![]()