- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Sadece sarısını koyup güzel çırpsan kokmaz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece sarısını koyup güzel çırpsan kokmaz canım
Hayır Çarşamba bitecekOylama bugün bitiyor değil mi ?
nevreste hanım rica etsem yarışmaya katılmam için sizemi göndermem gerekir son yarışmaya katılabilirim geç kalmışım yeni gördümHayır Çarşamba bitecek
Evet canım Sütaş ürünü olan sofranı resim çekip Nevreste ye özel mesaj ile yolluyorsunnevreste hanım rica etsem yarışmaya katılmam için sizemi göndermem gerekir son yarışmaya katılabilirim geç kalmışım yeni gördüm
Evet 2. Yarışma başvurularımız başladınevreste hanım rica etsem yarışmaya katılmam için sizemi göndermem gerekir son yarışmaya katılabilirim geç kalmışım yeni gördüm
Oyle yaptım ama kokuyo baya biSadece sarısını koyup güzel çırpsan kokmaz canım
Katılma konusunda bir sınır yok benim bildiğim kadarıyla.Her hafta da katılabilirsiniz.Merhabalar katılan ertesi hafta tekrar katılabilir mi? Diyelim ben bu hafta katıldım ama kazanamadım o zaman gelecek hafta tekrar katılma şansım var mi,?
Evet katilabilirsinizMerhabalar katılan ertesi hafta tekrar katılabilir mi? Diyelim ben bu hafta katıldım ama kazanamadım o zaman gelecek hafta tekrar katılma şansım var mi,?
2.sofrayı da tanıdımBassskaaa
Ne haber minnoşum2.yarışma için sofraları bekliyoruz
İyiyim canım sağol sen nasılsınNe haber minnoşum
Çok şükür ben de iyiyim minnoşumİyiyim canım sağol sen nasılsın
Aynen su ve çay her şeye bedel:)Çok şükür ben de iyiyim minnoşum
İftarımı yaptım kendime geldim
Yemek hiç yemedim 1 bardak su, üstüne 1 tabak karpuz yedim yettiAynen su ve çay her şeye bedel:)
Afiyet olsun bende çok yemedim çorbadan sonrası kesiyor:)Yemek hiç yemedim 1 bardak su, üstüne 1 tabak karpuz yedim yetti
Sağol tatlım sana da Aynen ya yemekler çok kalıyor ramazanda:)Afiyet olsun bende çok yemedim çorbadan sonrası kesiyor:)
Az yapmaya çalışıyorum ama kalıyor.Sağol tatlım sana da Aynen ya yemekler çok kalıyor ramazanda:)