- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.126
Burda sok yok ki merkeze gitmem lazım ://Şok da var kuzum
bir kağıda sütaş yazıp kavanoza yapıştır yeni ürün henüz piyasaya çıkmadı dersin nevresteye :)Burda sok yok ki merkeze gitmem lazım ://
benimkide bebeklik aşamasindan cikmak üzere 11 aylikSahur hazirlicimm beklemelerdeyim ne guz3l bebegin mi var benimkiler buyuduler
aklıma marka resmi yapmak gelmedi değilbir kağıda sütaş yazıp kavanoza yapıştır yeni ürün henüz piyasaya çıkmadı dersin nevresteye :)
sen yap bende desteklerimaklıma marka resmi yapmak gelmedi değil
11 aylik mi masallah 2 bucuga kadar bebis sayilir bundan sonra al minvikla parcalabenimkide bebeklik aşamasindan cikmak üzere 11 aylik
Benimde bebek o zaman 2 yaşını 3 ay geçti şuan elimde dondurma geziyor parkta11 aylik mi masallah 2 bucuga kadar bebis sayilir bundan sonra al minvikla parcalaben oyle cocuk severim en tatli zamanlari basliyor hele kizsa tadindan yenmez erkek o kadar sevdirmiyor benimkiler oyleydi
evet kiz bnde yiyorum hertarafini11 aylik mi masallah 2 bucuga kadar bebis sayilir bundan sonra al minvikla parcalaben oyle cocuk severim en tatli zamanlari basliyor hele kizsa tadindan yenmez erkek o kadar sevdirmiyor benimkiler oyleydi
2 bir kiz bir erkek 7 10 yaslarindalarevet kiz bnde yiyorum hertarafinisenin kactane
Maşallah senin o kadar büyü k çocuğun varm i yiaaa2 bir kiz bir erkek 7 10 yaslarindalar
Tam benlik yaslar 3. Niyetlendim ama bu olaylar olunca nadasa cekildim yoksa bu zamanlar 3.ye gebelik dusunuyordum ama kismet degilmisBenimde bebek o zaman 2 yaşını 3 ay geçti şuan elimde dondurma geziyor parkta
Ben hızlı davranmisom benim 3. Bu yaşta büyükler 10-7 :)) erkekTam benlik yaslar 3. Niyetlendim ama bu olaylar olunca nadasa cekildim yoksa bu zamanlar 3.ye gebelik dusunuyordum ama kismet degilmis
Maşallah ben iki taneye zor bakıyorum huni takicam yakında büyüsün diyorum fakat büyüyünce dertler de büyüyorBen hızlı davranmisom benim 3. Bu yaşta büyükler 10-7 :)) erkek
Bazen huni taktigim doğrudur ama Allah sağlık versin oluyor herşey :))Maşallah ben iki taneye zor bakıyorum huni takicam yakında büyüsün diyorum fakat büyüyünce dertler de büyüyor
Terbiyeli çorba mı yaptın ?Kızlar konu ıle alakasız ama bısey sorucam sızlere sımdı corba yaptım sehrıyelı unlu ıcıne yumurta sarısıda kattım sonradan tarıfte oyledı ama cok yumurta kokuyo bana nane yaktım ustune napsam keserım bu yumurta kokusunu dokmekte ıstemıyorum degısıklık olsun ıstedım
Masallah onlara2 bir kiz bir erkek 7 10 yaslarindalar
EvetTerbiyeli çorba mı yaptın ?
Cumlemizinkine insallah Allahim korusun onlariMasallah onlara