Yöresel Tarif Sütaş 3. Yarışma

Yöresel Yemekler

Sütaş Sponsorluğunda en başarılı bulduğunuz ''Sütaş İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    297
  • Anket Kapalı .
Hiç sorma canım ne güzel kaç gündür yoktu bugün gene ağrıyor .Sanırım benim diş vuruyor başıma .
disinmi agriyo eger agriyosa o vurur tabi.
benimde bi ara 16 yaslarindayken sürekli okdar agriyoduki basim hic doktorada gitmedim bi sure sora kendiliginden gecdi gitti. havalardan flan olabilirmi seninki

disinmi agriyo eger agriyosa o vurur tabi.
benimde bi ara 16 yaslarindayken sürekli okdar agriyoduki basim hic doktorada gitmedim bi sure sora kendiliginden gecdi gitti
Dişim agrimiyorda sorunlu bir dişim var o taraf dan ağrı var başımda acaba dedim iltihapmi oldu dişim bilmiyorum ki bocugum annem oldukten sonra çok hastalikli oldum artık Dr a gitmekten yoruldum utanıyorum da millet hep laf yapiyor

kim laf ediyomus kuzum olurmu hic oyle saglik bu biseye benzemez neden utanasin..

bu mubarek ayda Rabbim annene babana Rahmet eylesin

kim laf ediyomus kuzum olurmu hic oyle saglik bu biseye benzemez neden utanasin..

bu mubarek ayda Rabbim annene babana Rahmet eylesin
Amin inşallah kuzum sağolasın . aslında bütün hastalıklarımin sebebi stres üzüntü .
Bir annem vardı o da gidince çok sarsildim toparlamaya çalışıyorum kendimi işte olduğu kadar.

Amin inşallah kuzum sağolasın . aslında bütün hastalıklarımin sebebi stres üzüntü .
Bir annem vardı o da gidince çok sarsildim toparlamaya çalışıyorum kendimi işte olduğu kadar.
cok zor bi durum insanda ne dese bos ama üzme kendini masallah 3 tane meleklerin var onlara sarıl stres yapma kendine boyle bi durumda ne diycemi bilemiyorum..

cok zor bi durum insanda ne dese bos ama üzme kendini masallah 3 tane meleklerin var onlara sarıl stres yapma kendine boyle bi durumda ne diycemi bilemiyorum..
Sağol canım evet cocuklar olmasa belki çok daha zor olurdu benim için. Allah onların acısını gostermesin inşallah diyorum.
Allah sizin de anne babalarınıza sağlıklı uzun ömür versin inşallah .

Allah sabir versin canim, evet atlatmak zor bnde henuz atlatmis deilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…