Sofra örtülerine baktım
Ben tanıdım
Acaba hangisi hadi söyle bakayımBende tahmin ediyorum ama
Nevos kızarAcaba hangisi hadi söyle bakayım
EvetttBenim sofrayı tanıyan olmadı mı ya
Yok canım lütfen:)abla ya söyleyemiyor muyuz çatlarım ama ben
Evim birinci kat ve yol üstü o yüzden balkonumu asla kullanamıyorum canım,bütün sitenin bütün katlarında bu sene rutubet sorunu oldu o yüzden kiracıların çoğu gidiyor,sitenin dışı milleti yakıyor içi bizi senin anlayacağınAa neden tasiniyorsun canım :)
Hay Allah KV dene yakindin şimdi uzağa mi gidiyorsun yoksa daha yakına miEvim birinci kat ve yol üstü o yüzden balkonumu asla kullanamıyorum canım,bütün sitenin bütün katlarında bu sene rutubet sorunu oldu o yüzden kiracıların çoğu gidiyor,sitenin dışı milleti yakıyor içi bizi senin anlayacağın
Yok canım aynı semtteyiz yani çokta uzaklaşamayız zatenHay Allah KV dene yakindin şimdi uzağa mi gidiyorsun yoksa daha yakına mi
Hayırlısı olsun canımYok canım aynı semtteyiz yani çokta uzaklaşamayız zatendaha yakına da gitmem çünkü istediğim evler şu an ki oturduğum evin civarındakiler
Hayırlı olsun canım Allah kolaylık versinYok canım aynı semtteyiz yani çokta uzaklaşamayız zatendaha yakına da gitmem çünkü istediğim evler şu an ki oturduğum evin civarındakiler
Amin canım sağolHayırlısı olsun canım
Sağol abla, çocukla çok zor olacağını temizlik yaparken anladım isterse yazın ortasında taşınayım yine de şimdiden kolilemeliyim diyip yıkadığım çoğu şeyi paketledimHayırlı olsun canım Allah kolaylık versin
İyi yapmisin canım yavaş yavaş öyle toplanır zaten bu işler zor oluyor gerçekten çocuklar ile :)Sağol abla, çocukla çok zor olacağını temizlik yaparken anladım isterse yazın ortasında taşınayım yine de şimdiden kolilemeliyim diyip yıkadığım çoğu şeyi paketledim
Çok iyi yapıyorsun canım peki ne zaman taşınacaksın bayram öncesi mi sonrası mı?Sağol abla, çocukla çok zor olacağını temizlik yaparken anladım isterse yazın ortasında taşınayım yine de şimdiden kolilemeliyim diyip yıkadığım çoğu şeyi paketledim
Yok daha ortada ev yok abla kafamda az çok belirledim malum siteden bakarak ama bayram sonu hemen harekete geçeceğiz inşallah, araya ameliyat falan girmeseydi ramazandan önce taşınacaktık .Çok iyi yapıyorsun canım peki ne zaman taşınacaksın bayram öncesi mi sonrası mı?
Hayırlısı o zaman canım:)Yok daha ortada ev yok abla kafamda az çok belirledim malum siteden bakarak ama bayram sonu hemen harekete geçeceğiz inşallah, araya ameliyat falan girmeseydi ramazandan önce taşınacaktık .