Süt ve Çoklu Gıda Alerjisi Bilgi ve Paylaşım TopiğimizTopiğimiz

Yaz yaz yaparım valla cnm 1 ay olmadı baktıralı Bnm de sadece d vitamini eksik bi de tiroit hastasıyım bn ilaçları düzenliyoruz ama fazla da geliyor olabilir 2 ayda bir baktırıyorum ama bilmiyorum valla
Canim kalsiyum destegi aliyo musun. Onlarda d vitamini de oluyo cunku.
Bu da tatlinin tarifi. Ben yarim olcu yaptim. Sekerpare gibi sekil verdim 16 tane cikti buyuk boy borcamda yaptim.

Eki Görüntüle 2021088
Bu da tatlinin tarifi. Ben yarim olcu yaptim. Sekerpare gibi sekil verdim 16 tane cikti buyuk boy borcamda yaptim.
Alıyorum cnm evet var d vitamini onda da :) ama çık düzenli almıyordum Yen'i Yen'i düzenli içiyorum.. bu arada özelden yazdım bi ara bakar mısın :)

Canim bi face hesabi acip emzirme sanati grubuna uye olsan keske. Cok guzel yardimci oluyorlar. Ben de amann ne faydasi olabilir diyordum ama o grup cidden bircok konuda emzirme sorunu yasayanlara cok faydalilar. Cunku bizim bebeklerimiz emmeli. Alerjik cocuklar icin emme daha da onemli

Canim maden suyu kalsiyum icin yeterli degil. Doktor bana 1000 mg kalsiyum almalisin dedi. En kotu 800 luk olsun dedi. Maden suyunun litresinde 200 ila 350 arasi var markasina gore. Yani gunde 2 3 litre icmen gerekiyor. En guzel osteocare ya da baska bir kalsiyum destegi. Ha maden suyu da iciyorum ama baska mineraller icin. Bir sisesinde 50 mg kadar kalsiyum cunku.

Eki Görüntüle 2021088
sadece hamur kabını çıkarıp fırını boşalttım gerisi hüsraaaaan feryat figan mecbur kucağa aldım kucağımda tepinip karnıma delik açıyo emrizme grububada üyeolayım gerçekten emzirme tek kurtarıcı alternatif

Anliyorum canim. Ben de hep esim varken yapabiliyorum yalnizken cok zor bisey yapmam.

Eki Görüntüle 2021088
Tatlı için gittim ankara marka irmik aldım en güvenilir o sanki bide nişastasız pudra şekeri bulamadım ben geçen yaptığım kurabiye dokundu gibi o yüzden nişastasız pudra şekeri aradım ama bulamadım

Ay bir daha çocukmu tövbe benim harcım değil çok çocuk bakmak Allah istediğimiz zaman nasip etsin. :))
İlk kızımda eşim çok yardım ediyordu bunda hiiiiç umrumda değil anca kavga ediyoruz kafayı yemiş iki çocukla birde alerji
Büyük olanla yeterince ilgilenemiyorum çok üzülüyorum yavrum alışmış benimle etkinlik yapmaya oyun oynamaya ama yok yani anca yemek yapıp yedirebiliyorum birde her akşam ikisinide yıka pertim çıkıyor kendim yıkanamıyorum bile

yumurta denedim dedim ya......kahvaltı yapmadan 3 kez kaka yaptı...tamamm dedim bu yine başladı.günü 11 ve bol kanlı kaka ile kapattı...döküntü yok, kaka, mukus çok...kardeşime göre kanın sebebi çok kaka ve tahriş, makat çatlaması; eşim olacak öküze göre benim delirmişş olmam, çocuğun bir şeyi yokmuş, takıntılarm; zorla yolladığım tahlile göre gizli kan pozitif...numune az geldiğinden sadece gizli kan bakılmış.o kadar sulu ki yayılmış ters bağladığım beze...

çocuk gastroya randevu alayım dedim, herif anırdı.çocuk alerjiye diyorum, aynı....izin vermiyor bu nedir anlamadım ya...çıldırıyorum , tükendim......annemi aradım, ev tutucam, gel çocukların yanında kal, hanımefendi bu yıl gelinine söz vermişmiş.abimin çocuğu benimkinden 40 gün büyük.e napayım kızımı, tanımadığım bakıcıya mı bırakayım?adam da biliyor ki kimsem yok burda gelebildiği kadar üstüme geliyor....ya yemin ederim yerden bi iğne kaldırmıyor.yatıyor, yemek yiyor, ablalarının işlerine koşuyor, sabah 5-6 ya kadar nette kalıyor.döngü böyle....

Canim demeyeyim demeyeyim diyorum. Kimsenin isine karismayayim diyorum. Ya alerji degilse diyorum. Ama bole gorunce de uzuluyorum. Canim bak senin buyuk cocuk alerjik. Bu da yuzde doksan ihtimal alerjik. Bunu bile bile yumurta denemen zaten hata. Ama en azindan artik emin olmussundur. Ve illa tum belirtiler olmak zorunda degil sizinki bagirsak tepkili demekki. 11 kere ustelik bol kanli kaka... ve bu yumurta denemeleri sonrasi oluyor. cocuk bagira bagira ben alerjigim diyor. Allah esine akil fikir versin. Cok cok ozur diliyorum senden bunu dedigim icim ama o kadar kizdimki esine. Sen doktora gidemesen de diyet yap. Ve esine guzellikle anlatmaya calis. Cunku simdi tamam sen diyet yapsan yeterli. Ama ek gidaya gecince daha zor bebeklerimiz de bizimle diyet yapacak. Ve agzina biseyler verebilir esin. Once sakin ol. Bebegin biraz rahatlasin. Sonr sakince bu durumu esine ksbullendirmeye calis. Bagirip cagirmadan sinirlenmeden.
Ve randevu alip kendin gotursen olmazmi. Cok mu tepki verir. En olmadi huyuna git bir sure ve o surede diyet yap bebis rahatlasin bari.

Sen uzgunken cok mu tepki verdim bilmiyorum. Umarim kirilmazsin.

Pudra sekerlerinim hepsinde var canim nisasta. Topaklanmasini onluyo. Bizimkine nisasta dokunmuyo. Bazi markalarda eser miktar yumurta sut var ben ona dikkat ediyorum sadece. Ama normal sekerden robotta cekerek de pudra sekeri yapiyorlarmis. Zaten iyice cekmene gerek yok. Amac erimeyip kitir kitir agza gelmesin diye kullaniliyo pudra sekeri kurabiyede

Prim almıyolar ama kesintileri oluyor.
sebepsiz o kadar ısrar edilmez çünkü ne diyim dava konusu oldu kazanıldı bari onlardan kesint yapmasalar zorbalık haksızlık

robotta çek Molly nin dediği gibi pudra şekeri oluyor cnm :)

tmm tmm koca elden gidecek ben bi 4,5 yıl durayım doya doya evi temizlemek oğlumla vakit geçirmek kocama hayatı rahat rahat cehennem etmek istiyorum ki başka şeylere fırsat bulmasın

cnm ya çocuk gastroya gidebilsen çook iyi olucaktı. herkesin alerjik tepki ve süresi farklı ama besbelli alerjiniz var cnm eşinlede kavga etme bu konu için güzellikle belki götürür. Allah eşini ıslah etsin ne diyim yani eskiden berimi böyle yoksa zamanmı değiştiriyor gözüm korktu inan büyük konişmiyim tabi sende aklı kesen bi çocuk var öyle olunca tepki koymanda zorlaşıyor ama bu herşeyi geçtim gece yarısına kadar nete takılsa onu parçalarım inan bir kere tvye format attı eski sildiğimiz kanallar geri geldi hepsini tekrar silmek zorunda kaldık diye neler yapmadım başına bilmiyorum daraltarak hatamı ediyorum. Evlilik zor sanaat gerçekten. Allah yardımcın olsun

Canim sen konyada miydin?

Evet ama ne eşim nede ben buralıyız ben bir türlü alışamadım
Dun facedeki alerji grubunda okurken denk geldim. Meram tip fakultesinde ismail reisli adinda bir prof. varmis. Herkes cok memnun. Telefon numarasini da not aldim hatta sekreterliginin. Demistimya bende fakultede ucretli muayeneye goturuyorum diye ayni o mantik. Istwrsen yazayimmi numarasini. Poliklinikten aldigin randevu uzak bir tariheydi senin cunku. Ve gittiginde uzmanlik okuyan doktorlar bakacak muhtemelen

5 gün sonra oraya randevum var tedbir olarak almıştım oraya eşimi ikna edersem gidicez ama kime hangi doktora var randevum inan bilmiyorum verirsen ararım iyi olur. Bende şimdi kalburabastı çok güzel oldu yazacaktım gece yiyip durdum üzerine su içtim sütüm geldi çok şükür çok sağol bugün irmiği biraz daha artırarak yine yapıcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…