• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoklu besin alerjisi ve düzelmeyen kanlı kaka

Evet dedigim damla o (relaktaz/laktazm) sorununuzun sebebi o da olabilir, bebeginizin bagirsak gelisiminin tamamlaniyor olmasi da olabilir. Doktorunuza danismalisiniz, gecmis olsun 💕
Yurtdışında, gelsin sorucam. Siz burda yazdıktan sonra google ladım. Cıvık kakayı katılaştırdığı yazıyor. İnşallah düzelir. Sürekli gazı var artık.

Ben doktor değiştirdim benim bebeğimin laktoz intoleransı da varmış.laktaz enzimi takviyesi sayesinde ishalleri ve karın guruldamaları rahatladı. Bir de beni yeniden süt yumurta fındık ve susam diyetine soktu. Şuan diyet açmaya basladık. Ne yazık ki bazı alerjik bebeklerde buyume yavaslığı oluyor. Bizimki de aksi gibi çok iştahsız ve memeye çok düşkün. Ben şu sonuca vardım. Memeyi bırakıp kendi duzgun yediği zaman bu sorunların çoğunu aşabileceğiz. Ama şuan memeyi de bıraktıramadığım için durumu biraz kabullendim. Diyet açma sürecimiz başarılı geçerse daha zengin bir beslenme sunacağım için belki daha fazla şey yer ve o zaman memeden ayırabilirim
Merhabalar bende birsey danışmak istiyorum. Daha önce özelden de konuşmuştuk. Biz ek gıdaya başladığımızdan beri çok şükür kakasi düzeldi artık kan görmüyorum kakasi çok cıvıkken baya katılaştı. Genel olarak kabız diyebilirim hatta. Sorum ise şu arada bir çok nadir mukus görüyorum kaka aralarında ancak kan görmüyorum kan olsa mukusla beraber mi olur kan bitti mi acaba yoksa kaka katılaştığı için ben mi görmüyorum? Ay annelik bizi ne hale soktu emin olmak için yakında tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan çıkar diye soracağız 😆😆

Merhabalar bende birsey danışmak istiyorum. Daha önce özelden de konuşmuştuk. Biz ek gıdaya başladığımızdan beri çok şükür kakasi düzeldi artık kan görmüyorum kakasi çok cıvıkken baya katılaştı. Genel olarak kabız diyebilirim hatta. Sorum ise şu arada bir çok nadir mukus görüyorum kaka aralarında ancak kan görmüyorum kan olsa mukusla beraber mi olur kan bitti mi acaba yoksa kaka katılaştığı için ben mi görmüyorum? Ay annelik bizi ne hale soktu emin olmak için yakında tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan çıkar diye soracağız 😆😆
Bizim dışkımız henüz katılaşmadığı için bunu hiç düşünmedim :))) ama kan olsa bence illa ki görünür. Mukus zaten çok zor geçen bir şey. Mukusu doktorlar normal buluyor artık. Kan genelde mukuslu kısımlarda olur. Hiç görmüyorsanız yoktur demektir. Çok şüphelendiğiniz bir kakada gizli kan falan baktırabilirsiniz ama bebeğiniz huzurluysa bence ona da gerek yok

Bizim dışkımız henüz katılaşmadığı için bunu hiç düşünmedim :))) ama kan olsa bence illa ki görünür. Mukus zaten çok zor geçen bir şey. Mukusu doktorlar normal buluyor artık. Kan genelde mukuslu kısımlarda olur. Hiç görmüyorsanız yoktur demektir. Çok şüphelendiğiniz bir kakada gizli kan falan baktırabilirsiniz ama bebeğiniz huzurluysa bence ona da gerek yok
Cok şükür o gaz sancılarımız aşırı aglamalarimiz azaldı kendisinde henüz yasaklı gıdaları açmadık ben diyetimi actim mukus dışında tepki vermedi umarım kendi yiyincede tepki vermez. Çok zor çok yıpratıcı bir süreç gerçekten yaşamayan ne var ki diyor anlamıyor Allah bütün çocuklarımıza şifa versin inşallah. Bu arada ben tadımlara başlayınca bile hemen katilasti kakasi zaten genelde alerjik cocuklarda ileride kabızlık goruluyormus bizimde şimdi o sıkıntımız var bakalım daha neler bekliyor bizi 😔

Back