yumurta denedim dedim ya......kahvaltı yapmadan 3 kez kaka yaptı...tamamm dedim bu yine başladı.günü 11 ve bol kanlı kaka ile kapattı...döküntü yok, kaka, mukus çok...kardeşime göre kanın sebebi çok kaka ve tahriş, makat çatlaması; eşim olacak öküze göre benim delirmişş olmam, çocuğun bir şeyi yokmuş, takıntılarm; zorla yolladığım tahlile göre gizli kan pozitif...numune az geldiğinden sadece gizli kan bakılmış.o kadar sulu ki yayılmış ters bağladığım beze...
çocuk gastroya randevu alayım dedim, herif anırdı.çocuk alerjiye diyorum, aynı....izin vermiyor bu nedir anlamadım ya...çıldırıyorum , tükendim......annemi aradım, ev tutucam, gel çocukların yanında kal, hanımefendi bu yıl gelinine söz vermişmiş.abimin çocuğu benimkinden 40 gün büyük.e napayım kızımı, tanımadığım bakıcıya mı bırakayım?adam da biliyor ki kimsem yok burda gelebildiği kadar üstüme geliyor....ya yemin ederim yerden bi iğne kaldırmıyor.yatıyor, yemek yiyor, ablalarının işlerine koşuyor, sabah 5-6 ya kadar nette kalıyor.döngü böyle....