- 19 Ocak 2016
- 4.704
- 4.840
- Konu Sahibi LifeandFeel
Kim olacak alacaklı gibi insanın yakasına yapışan hemşireler pirimmi alıyolar aşı başına anlamadım gittiCocugu mu alirlarmis:) kim uydurmus kadina yazik yaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim olacak alacaklı gibi insanın yakasına yapışan hemşireler pirimmi alıyolar aşı başına anlamadım gittiCocugu mu alirlarmis:) kim uydurmus kadina yazik yaa.
Canim verme corba bugun sakin sen de yediklerini bi kisitla ve doktora haber ver. Ozellikle oksuruk ve nefessiz kalma onemli. Allah korusun.Perişan haldeyiz offm benmi abartıyorum yada bilmiyorum kollar göğüs döktü göz kızardı ciğerden feci öksürüyo kaşıntının haddi var hesabı yok kaka sade su ve mukus birde dünden beridir 2 gündür burun tıkalı biri sanki yüzüne üfürüyo gibi nefes siz kalıyor
Zaten mecbur yapacak birşey yok yavruma yazık 2 gündür huzursuz ben stres yapıyorum diye sütüm yok çekiyo çekiyo gelmiyo sinirleniyo Allah kolaylık versin ne diyim demek çok iyi dikkat etmişim ki oğlum gayet iyi göründü doktora 2 gün bile yıpratmaya yettiCanim verme corba bugun sakin sen de yediklerini bi kisitla ve doktora haber ver. Ozellikle oksuruk ve nefessiz kalma onemli. Allah korusun.
Perişan haldeyiz offm benmi abartıyorum yada bilmiyorum kollar göğüs döktü göz kızardı ciğerden feci öksürüyo kaşıntının haddi var hesabı yok kaka sade su ve mukus birde dünden beridir 2 gündür burun tıkalı biri sanki yüzüne üfürüyo gibi nefes siz kalıyor
Bende 59 da sabitlendim 74le girmiştim doğuma. Tatlı ihtiyacı çok kötü bende de baş dönmesi çok oluyor ama artık mecburum yavaş yavaş deneyeyim dicem ama bugüne kadar deneyipte dokunmayan birşey yok kan testi istedi doktor ben deri istedim kanmı yaptırsam acaba diyorum. Emzirmeye ağırlık vermem lazım 1 yaşa kadar emse direk almaktan daha az tepki gösterir yakamdan düşmesin emsin istiyorum artık o derece yanı zaten hertürlü iş yaptırmıyor bari faydalansın canımıniçiLife cnm çok üzüldüm inşallah iyi olur hemen.. bende de diyet aynen devam bi dr gittim çok ilgili değildi ama pişmiş domates ye dedi yemek çeşidim baya arttı :) dokunmadı da.. ama bn artık eror vermeye başladım şekerim düşüyor herhalde el ayak titremesi yaşıyorum baya bir de baş dönmesi artık eşim de isyana geldi 10 kilo vermişim bi de Doğumdan beri kızıyor bana
Bencede ek gıda zamanımız değil ben çok dikkat ettiğim için doktora da Banada yakup çoook iyi geldi ama değil işte yavrumun ilacı diyet inş emme problemini aşarız. Çok açılmaya ihtiyacım var ama burda ne gezecek yer nede imkan var emme problemi de elimi kolumu bağlıyorçok üzüldüm gerçekten...bence de çorbayı kes hemen, bir hafta kadar memeye ağırlık ver.toparlar zaten.tekrar denersin inşallah...ama sen hep yazardın zaten, hatırlıyorum....çocuğu üşüttüm mü, hırıltı var, öksürüyor diye....demek ki alerjisi yüksek baya....sen bol soğanlı, kıymalı bulgur çorbası yap hemen.sabah, öğle akşam iç.salça da koymuyordum ben.tadı berbat ama gerçekten çok süt yapıyor....kafandan da at şu alerjiyi bi, sütün gelsin.çık gez, açıl....sonra denersin yine.
Dimi zaten bırakmıyorlar bari hep emsinler de boşuna gitmesin bu kadar diyet ben lokma alıyorum arada sordum bir yere tereyağı margarin yumurta hiç bi şey Yok dedi :) ekmek hamurunun daha cıvık hali gibi yani arada alıyorum yiyorum yoksa patlıcam tatlısızlıktan.. bn 66 ile hamile kaldım 71-72 ile Doğuma gittim hastaneden yine 66 ile çıktım şimdi 57 kiloyum valla çok kızıyorlar eridin bittin diyorlar artık bende hissediyorum kaslarım güçsüz kızı çok kucağımda tutamıyorum ayağımda sallayıp kalktığımda topallıyırum ayaklarımı tam basamıyorum d vitamini eksikliği de var bende bi deBende 59 da sabitlendim 74le girmiştim doğuma. Tatlı ihtiyacı çok kötü bende de baş dönmesi çok oluyor ama artık mecburum yavaş yavaş deneyeyim dicem ama bugüne kadar deneyipte dokunmayan birşey yok kan testi istedi doktor ben deri istedim kanmı yaptırsam acaba diyorum. Emzirmeye ağırlık vermem lazım 1 yaşa kadar emse direk almaktan daha az tepki gösterir yakamdan düşmesin emsin istiyorum artık o derece yanı zaten hertürlü iş yaptırmıyor bari faydalansın canımıniçi
Ah canım geçmiş olsun çok üzüldüm kuzuyaZaten mecbur yapacak birşey yok yavruma yazık 2 gündür huzursuz ben stres yapıyorum diye sütüm yok çekiyo çekiyo gelmiyo sinirleniyo Allah kolaylık versin ne diyim demek çok iyi dikkat etmişim ki oğlum gayet iyi göründü doktora 2 gün bile yıpratmaya yetti
Hıh kafamdaki soru Bnm buzlukta da süt var onlar çöp mü şimdiAh canım geçmiş olsun çok üzüldüm kuzuya
Bende kavun denedim yine hüsran kan vardı dün Kakasını 1-2 minik nokta şeklinde meyvelerde hep sıkıntı komposto yapıp denicem bi dahaki meyve denemesini
Dün birde sütüm azdı ondanda ağladı yavrum buzlukta neredeyse 100-150 poşet süt var ama açlıktan ağladı
Ben çiğ denemiştim domatesi dokunmuştur pişmiş deneyeyim bidahakine, lokma çok iyi fikirmiş ben hamur kızartması yaptım kahvaltıya zeytin ekmekten bıktım artıkLife cnm çok üzüldüm inşallah iyi olur hemen.. bende de diyet aynen devam bi dr gittim çok ilgili değildi ama pişmiş domates ye dedi yemek çeşidim baya arttı :) dokunmadı da.. ama bn artık eror vermeye başladım şekerim düşüyor herhalde el ayak titremesi yaşıyorum baya bir de baş dönmesi artık eşim de isyana geldi 10 kilo vermişim bi de Doğumdan beri kızıyor bana
Doktora gidene kadar bekleyeyim dedim ama dokunuyor işte çocuğa veremem kız bebeği olan birini bulabilsem verince artıkHıh kafamdaki soru Bnm buzlukta da süt var onlar çöp mü şimdi
Bu sütlereden 4 yaşındaki kızıma verebilirmiyimki acabaDoktora gidene kadar bekleyeyim dedim ama dokunuyor işte çocuğa veremem kız bebeği olan birini bulabilsem verince artık
Bulamazsak çöpe gidicem yapmak bişey yok
Canim saglik ocagina gidip kan tahlili iste. Ozellikle b12 baktir. Bazen psikolojik de olabiliyor. Diyet yapiyoruz psikolojisi ile yani. Biliyosun aranizda en uzun Zamandir diyette olan benim. Bi ara cok kotuydum. Arastirdigimda herkes depolar o kadar kolay bosalmaz yillarca diyet yapanlar var yaziyodu. Yok ya kesin biseylerim eksik dedim. Tahlil yaptirdim herseyim gayet iyi. Ki hamilelikte kan degerlerim cok kotuydu hematolojide arastirildi bile dusun yani:) sonra dedim demek benim de psikolojikmis herseyim gayet iyi demeye basladim ve gercekten daha iyi hissediyorum. Tahlil yaptir eksik biseyin varsa da en azindan takviye alirsin yoksa da moralin duzelir canim. Nacizane tavsiyem. Bir cok seyi sizden once yasamis oluyorum daha uzun diyet yapinca. Tavsiyelerim o sebeple. Bi de facedeki gruptan kalburabasti tarifi almistim on numara oldu. İstwrsen yazayim yapacak vaktin varsa. Serbetli tatliiii diye cildiriyordum da ben:)Life cnm çok üzüldüm inşallah iyi olur hemen.. bende de diyet aynen devam bi dr gittim çok ilgili değildi ama pişmiş domates ye dedi yemek çeşidim baya arttı :) dokunmadı da.. ama bn artık eror vermeye başladım şekerim düşüyor herhalde el ayak titremesi yaşıyorum baya bir de baş dönmesi artık eşim de isyana geldi 10 kilo vermişim bi de Doğumdan beri kızıyor bana
Dereotu ve roka da yiyorum ben. Sirke koymuyorum. Limon da cok cok az.Birde kızlar salata olarak ne tüketiyorsunuz marul ve yeşil soğan aldım başka ne yiyebilirim acaba
Birde limon sirke koyuyorsunuz içine
Yaz yaz yaparım valla cnm 1 ay olmadı baktıralı Bnm de sadece d vitamini eksik bi de tiroit hastasıyım bn ilaçları düzenliyoruz ama fazla da geliyor olabilir 2 ayda bir baktırıyorum ama bilmiyorum vallaCanim saglik ocagina gidip kan tahlili iste. Ozellikle b12 baktir. Bazen psikolojik de olabiliyor. Diyet yapiyoruz psikolojisi ile yani. Biliyosun aranizda en uzun Zamandir diyette olan benim. Bi ara cok kotuydum. Arastirdigimda herkes depolar o kadar kolay bosalmaz yillarca diyet yapanlar var yaziyodu. Yok ya kesin biseylerim eksik dedim. Tahlil yaptirdim herseyim gayet iyi. Ki hamilelikte kan degerlerim cok kotuydu hematolojide arastirildi bile dusun yani:) sonra dedim demek benim de psikolojikmis herseyim gayet iyi demeye basladim ve gercekten daha iyi hissediyorum. Tahlil yaptir eksik biseyin varsa da en azindan takviye alirsin yoksa da moralin duzelir canim. Nacizane tavsiyem. Bir cok seyi sizden once yasamis oluyorum daha uzun diyet yapinca. Tavsiyelerim o sebeple. Bi de facedeki gruptan kalburabasti tarifi almistim on numara oldu. İstwrsen yazayim yapacak vaktin varsa. Serbetli tatliiii diye cildiriyordum da ben:)
İnan deneyimim yok. Ama face de emzirme sanati diye bir grup var. Orada okumustum 3 4 yasinda cocuklari olanlari kardesini kiskanip ben de emicem falan deyince sagip bardakla veriyorlarmis. Bence bir zarari olmaz. Ki zaten ne zarari olacak anne sutu. Ver bence. Ha cok ihtiyaci olan bir bebek bulursan tabi cok makbule gecer deBu sütlereden 4 yaşındaki kızıma verebilirmiyimki acaba