Merhaba zor da olsa lesitini buldum içmeye başladım aynı zamanda antibiyotik de kullandım. Ama aynı zamanda genel cerraha gittim, ultrason sonucunda göğsümde kocaman kistler göründü, süt mü iltihap mı diye bakmak için bir anda göğsüme iğne batırıp sıvıyı çektiler ve iltihap olduğu anlaşıldı. Acilen ameliyat olmam söylendi. Bebeğimi de alıp 2 gün hastanede kaldım. Ameliyat oldum. İltihap olduğu için dikilmedi yara delik şekilde açık bırakıldı. Biraz sıkıntılar çektim ama rahatladım çok şükür. Burdan bu mesajı okuyan herkese tavsiyem şudur; birincisi göğüs pompasına ihtiyacım yok bebek zaten yanımda diye düşünmeyin. Ben bebeğim 3 saat uyudu diye bu hale geldim. İkincisi evde masaj sıcak su deneyin ama nolursa olsun iş işten geçmeden muhakkak genel cerraha gidin. Çünkü sağlık ocağı veya acil doktorunun verdiği antibiyotik etki etmeyebiliyor ve boşa zaman kaybediliyor. Genel cerrah daha önce gelseydin farklı bir antibiyotik verirdim iltihap apseleşmeden kurtarırdın dedi. Ama ben geç kaldım apse olduktan sonra kansere vs. dönüşmesin diye hemen ameliyat ediyorlar. Umarım ameliyat boyutuna gelmezsiniz ama gelirseniz de korkmayın çok uzun sürmüyor hemen ayılıyorsunuz acı falan da hissetmiyorsunuz