susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

Anladım meslek konusunda çok kararsızım ben gerçi psikoloji istiyorum ama mat zorluyor
çok iyi araştırman lazım
ben sayısalcıydım mat zorluyor diye bişey yok
düzgün çalışırsan mat kadar zevkli bi ders olmadığını anlayacaksın :)

çok iyi araştırman lazım
ben sayısalcıydım mat zorluyor diye bişey yok
düzgün çalışırsan mat kadar zevkli bi ders olmadığını anlayacaksın :)

Bende mat 2 yapamadığımdan geometri çalışıyorum şuan . mat 1im iyi ama mat 2 kötü mat 2 ye nasıl çalışmalıyız?

Bende mat 2 yapamadığımdan geometri çalışıyorum şuan . mat 1im iyi ama mat 2 kötü mat 2 ye nasıl çalışmalıyız?
internet kadar güzel bi fırsatınız var
bir çok video mevcut
ben çalışırken onlar anlatıyor ben yazıyordum sonra tekrar edip soru çözerdim
ofisokul.com bu siteyide çok severim..tavsiye de ederim..dediğim gibi bol bol soru çözmek bu işin sırrı..başka bişey yapmadım ben

ya bizim evde net yokta o biraz sıkıntı o yüzden ... (

Merhaba dün coğrafya 40 soru paragraf yaptım yine misafir vardı çünkü bugün de yine coğrafyadan test çözdün türkçe çalışıyorum bütün gün ona çalışmam lazım
Ah bu misafirlerle nasil calisicaz bende tadilati birireyim eminim baslayacak bari ev sobali olmasaydi bi sekilde idare edersim

Ben de dün çalışamadım ama şimdi felsefe hemen ardından tarih coğrafya soru çözecem yok mu coğrafya harita bilgisi iyi olan hesaplamaları yaşamıyorum

Ben de dün çalışamadım ama şimdi felsefe hemen ardından tarih coğrafya soru çözecem yok mu coğrafya harita bilgisi iyi olan hesaplamaları yapamıyorum

Çalışmıyorum 2 gündür ondan önceki günde sadece geometri çözdüm şu internet sorunu beni öldürüyor bide üzerinize afiyet çok hastayım kızlar bu gün ilkindiye kadar yattım siz yazın çalıştıklarınızı bende motive olayım

Nasil gidiyo kizlar? bugun cok az gramer ve matematik calistim. Tavsiyeler uzerine antrenmanlarla matematik kitabini aldim basta iyi gidiyodum ama sonra anlamamaya basladim ya benim sorunum ne? Bide motive edin beni allah icin yaa hic ders calisasim yok

aynı konuda şenol hocayı dinleyip sonra antrenmanlarla matematik kitabını çöz . setini almadıysa ve paran varsa karekök sıfırıda alabilirsin kademe kademe öğren bende 2-3 gün çalışmıyorum şu 20 kasım geçse de ders çalışabilsem evde nette yok dershaneye girmedikçe video izlemek gerek ama video izleyecek nette yok en erken 10 gün sonra gelir dedi babam vay yine mi keder ...

Ya canim dediklerini yaparim ama benim kafa matematigi almiyo sanki ya bide hangi birine caliscagimi sasirdim butun gun ders calismakla gecicek boyle giderse. Motivem sifir ya resmen oturdum 1 saat boyunca sadece not tuttum çalışmak denmez aslinda hic motivem yok. Sen nasil motive oluyosun? Bide calisma sistemin nasil?

Ama böyle olmaz ki zaman çok çabuk geçiyor hergün mutlaka 40 soru paragraf çöz bide mat konusunda bende zorlanıyorum yarın erken kalkıp önce genel tekrar hemen ardından birer ünite bitirmeyi düşünüyorum ben

Evet canim cooook haklisin ustumde bi uyuskluk var. Bu arada sen konulara nasil calisiyosun? Bide ayriyetten matematige nasil calisiyosun? Sanirim ben orda hata yapiyorum okuldan bagim cooook kopmus

Ben sabahtan beridir mat la uğraşıyorum ama hiç birşey anlamadım olmuyor şimdi türkçe çalışıcam akşama kadar 3 ders yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…