- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
İyiki doğdun :)
Ay gerçekten durumlar aynı galiba ben gizlemiyorum artık ama sürekli otur kalk o şekil bide babanemlere yardıma gidiyorum ben ordandan epey vakit gidiyotAnliyorum canim Allah kolaylik versin bendede durum cok farkli degil
Sorun olmazsa kutuphaneye gidip orda calismayi denesen belki senin için faydali olur en azindan bi kac saat duzenli calidirsin evde ne yazik ki tam manadiyla olmuyor
Misal ben evin isini bitiriyorum derse oturuyorum bir saat gecmeden yemek hazirliyorun 1 saat falan geciyor gecmiyor babam geliyor hooop kitaplari topla
Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim
Babam ogrenirse benim icin buyuk sorun olur o yuzden calisma saatlerim cok kısıtlı ne yazikki sinava kadar babaannenlerde kalma sansin yok mu orda calisma sansin yok muAy gerçekten durumlar aynı galiba ben gizlemiyorum artık ama sürekli otur kalk o şekil bide babanemlere yardıma gidiyorum ben ordandan epey vakit gidiyot
Tek kızım ben babaanemlerin ev işi bitmez hiç çalışamamBabam ogrenirse benim icin buyuk sorun olur o yuzden calisma saatlerim cok kısıtlı ne yazikki sinava kadar babaannenlerde kalma sansin yok mu orda calisma sansin yok mu
Bu arada ablan kardesim sana yardimci olacak kimse yok mu
Anladim canim Allah yardimcin olsun insallahTek kızım ben babaanemlerin ev işi bitmez hiç çalışamam
Sağol yok canım hiç anlamıyorum matematik çaloştım grçrn kaç saat ama olmuyorAnladim canim Allah yardimcin olsun insallah
Elinden geleni yqp emin ol Allah emeklerinin karsiligini verir bu arada matematikten geometriden anlıyormusun
Ne yazik ki bende zorluyorum ama olmuyor matematik icin temel lazim bende acaba tek sorun bende mi diye dusunuyordumSağol yok canım hiç anlamıyorum matematik çaloştım grçrn kaç saat ama olmuyor
Yok canım bende kaç saat dinledim devam da edecrm ama olmuyor neden se bide coğrafya konu anlıyorum ama test çözemiyorumNe yazik ki bende zorluyorum ama olmuyor matematik icin temel lazim bende acaba tek sorun bende mi diye dusunuyordum
Grafikler falan oldumu daha zir oluyor sen yinede pes etme gerekirse konu anlatim videolarini tekrar ustune tekrar sekilde izleYok canım bende kaç saat dinledim devam da edecrm ama olmuyor neden se bide coğrafya konu anlıyorum ama test çözemiyorum
İnşalh emeklerimiz boşa gitmez canım hele sonunda gitmeyecğimi düşününceGrafikler falan oldumu daha zir oluyor sen yinede pes etme gerekirse konu anlatim videolarini tekrar ustune tekrar sekilde izle
Hatta imkanin varsa cozumlu cografya test kitaplari al yaptigin yanlisin neden nerden oldugunu anlarsin
Oo süpersiniz ben bütün konuları çalışıyorum YGS konuları belli mi kiBugün sabah beş buçukta kalktım. Coğrafyadan bir konu bitirdim. Ayrıca biyoloji, felsefe ve matematik çalıştım. Ygs sözel derslerimin bitmesine çok az kaldı sayısal da anlayabildiğim kadarını yapıyorum. Ygs ye çok az zaman kaldı ve Lys ye daha başlamadım. İyi çalışmalar umarım istediğimiz yerleri kazanırız.
Evet canım ygs lys diye ikiye ayrılıyor. Müfredat değişikliği oldu biliyosundur. İnternetten araştır istersen konuları. Ben yeni basım kitaplardan almadım elimdekilerle idare ediyorum, değişen yada eklenen konuları da youtube hocalara geldik kanalından 2017 ygs bölümünden izleyip not alıyorum. Anlatım tarzları basit ve eğlenceli tavsiye ederim.Oo süpersiniz ben bütün konuları çalışıyorum YGS konuları belli mi ki
Evet bende izliyorum hocalara geldik ama YGS konuları belli değil diye biliyorum ben de hepsine çalışıyorumEvet canım ygs lys diye ikiye ayrılıyor. Müfredat değişikliği oldu biliyosundur. İnternetten araştır istersen konuları. Ben yeni basım kitaplardan almadım elimdekilerle idare ediyorum, değişen yada eklenen konuları da youtube hocalara geldik kanalından 2017 ygs bölümünden izleyip not alıyorum. Anlatım tarzları basit ve eğlenceli tavsiye ederim.