susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

Ay gerçekten durumlar aynı galiba ben gizlemiyorum artık ama sürekli otur kalk o şekil bide babanemlere yardıma gidiyorum ben ordandan epey vakit gidiyot

Ay gerçekten durumlar aynı galiba ben gizlemiyorum artık ama sürekli otur kalk o şekil bide babanemlere yardıma gidiyorum ben ordandan epey vakit gidiyot
Babam ogrenirse benim icin buyuk sorun olur o yuzden calisma saatlerim cok kısıtlı ne yazikki sinava kadar babaannenlerde kalma sansin yok mu orda calisma sansin yok mu

Bu arada ablan kardesim sana yardimci olacak kimse yok mu

Babam ogrenirse benim icin buyuk sorun olur o yuzden calisma saatlerim cok kısıtlı ne yazikki sinava kadar babaannenlerde kalma sansin yok mu orda calisma sansin yok mu

Bu arada ablan kardesim sana yardimci olacak kimse yok mu
Tek kızım ben babaanemlerin ev işi bitmez hiç çalışamam

Yok canım bende kaç saat dinledim devam da edecrm ama olmuyor neden se bide coğrafya konu anlıyorum ama test çözemiyorum
Grafikler falan oldumu daha zir oluyor sen yinede pes etme gerekirse konu anlatim videolarini tekrar ustune tekrar sekilde izle

Hatta imkanin varsa cozumlu cografya test kitaplari al yaptigin yanlisin neden nerden oldugunu anlarsin

Grafikler falan oldumu daha zir oluyor sen yinede pes etme gerekirse konu anlatim videolarini tekrar ustune tekrar sekilde izle

Hatta imkanin varsa cozumlu cografya test kitaplari al yaptigin yanlisin neden nerden oldugunu anlarsin
İnşalh emeklerimiz boşa gitmez canım hele sonunda gitmeyecğimi düşününce

Ya öyle deme benim de zaten gün boyu hiç vaktim yok sabah erkenden kalkmam lazım ve kalkamıyorum gün boyu sürekli kendimi suçluyorum hayatımda başırı anlamında hiç birşey yok bırskırsam çok mutsuz olurum ama böyle de olmuyor vakit yok

Kısaca yaptıklarımdan bahsedeyim sabah yarım saat tarih ve coğrafya test çözdüm akşam da 40 paragraf ve tekrar tarih test yarın daha verimli bir gün olur inşlh

kızlar neden gece çalışmayı denemiyorsunuz?
en verimlisi
ne ses oluyor ne insan
pc yi açsanız bile takılcağınız bişey de bulamayabilirsiniz

Merhabalar herkese benm işler bitmez bu sebeple akşamları 3 e kadar çalışma siz ne âlemde sınız

Bugün sabah beş buçukta kalktım. Coğrafyadan bir konu bitirdim. Ayrıca biyoloji, felsefe ve matematik çalıştım. Ygs sözel derslerimin bitmesine çok az kaldı sayısal da anlayabildiğim kadarını yapıyorum. Ygs ye çok az zaman kaldı ve Lys ye daha başlamadım. İyi çalışmalar umarım istediğimiz yerleri kazanırız.

Oo süpersiniz ben bütün konuları çalışıyorum YGS konuları belli mi ki

Oo süpersiniz ben bütün konuları çalışıyorum YGS konuları belli mi ki
Evet canım ygs lys diye ikiye ayrılıyor. Müfredat değişikliği oldu biliyosundur. İnternetten araştır istersen konuları. Ben yeni basım kitaplardan almadım elimdekilerle idare ediyorum, değişen yada eklenen konuları da youtube hocalara geldik kanalından 2017 ygs bölümünden izleyip not alıyorum. Anlatım tarzları basit ve eğlenceli tavsiye ederim.

Evet bende izliyorum hocalara geldik ama YGS konuları belli değil diye biliyorum ben de hepsine çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…