susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

İslerle ne yazikki cogunlukla ben ilgilenmek durumundayim annem yetisemez
Aslinda odam olsaydi yada evin kaloriferli olna durumu olsaydi bslki benim icin daha kolay olurdu ama bizde sartlaei zorluyucaz aryik ben 2.5 yilda bitirdim

Simdi sistem nasil bilmiyorum ama benim zamanimda en erken 8 donemle bitirebiliyordun ben 9. donemde bitirmistim

Kitap konusundada tesekkur ederim seninde ihtiyacin olacak insallah yakin zamanda bende temin etmeye calisicam

Ben kimseye hazirlandigimi soylememe karari aldim eger senin boyke bi durumun yoksa evden cikmak sıkınti olmazssa hergun kutuphanede calismani tafsiye ederim senin icin daha iyi olur
Çok benziyoruz bende söylemiyorum ama kitaplardan ve çalışmamdan mecbur anladılar yoksa hiç destek olmadılar bana tebrik ederim bu arada liseyi erken bitşrmişsin kolay değil

Çok benziyoruz bende söylemiyorum ama kitaplardan ve çalışmamdan mecbur anladılar yoksa hiç destek olmadılar bana tebrik ederim bu arada liseyi erken bitşrmişsin kolay değil
ben ikinci kez sinava girdiginde kimseye soykemeden hazirlanip kimseye soylemeden sinava girmistim basarisiz olursam kimse bilnesin fiye hatta oyle aman aman degildi ama ilk girdigim sinavdan dahaciyi puan almistim ama ilk sene kazanip gitmedigim icin puanim kirilmisyi

Odan varsa gunun belirli saatleri gir oraya telefonunu falanda kesinlikle yanina alma salondaykende kulakligini takıp konu anlatimi dinleyebilirsin

Sayisali bilmiyorum ama sozelde lys daha kolay genel olarak ezbere dayali oldugu icin birde lys daha etkili zamanin var daha insallah basarili olursun ygs konularin cok kaldi mi yoksa sende yeni mi basladin ams bol bol paragraf coz ihmal etme

Allah sanada kolaylik versin evlimisin yoksa

Bu arada bende dedigin gibi videolardan not alip o sskikde calismayi dusunuyirum konu anlatimi kitabi yerine test kitabi almayi dusunuyorum
ben geçen sene öyle yapmıştım :) güzel oluyor nette iyi hocalar var :) matematiğin sıfırsa eğer ve sadece ygs çalışacaksan 3-4-5 in ygs matematik soru bankasını al basitten zora doğru öğretene kadar götürüyor çok kalın bir kitap kesinlikle tavsiye ederim

Edit : Duble bekarım :KK70: :KK70: :KK70:

ben geçen sene öyle yapmıştım :) güzel oluyor nette iyi hocalar var :) matematiğin sıfırsa eğer ve sadece ygs çalışacaksan 3-4-5 in ygs matematik soru bankasını al basitten zora doğru öğretene kadar götürüyor çok kalın bir kitap kesinlikle tavsiye ederim

Edit : Duble bekarım :KK70: :KK70: :KK70:
Duble bekarım degince birde bu yil mezunum degince acik liseden mezun olmus yasi buyuk biri sandim

Actigin konulardan birini gordum cok uzuldum
Moralini bozma gerekirse canini disine tak kazan
Benim icin kazanmak cok zor ama elimden geleni yapicam baska carem yok en onemliside burdan tutturmak zorundayim

Baska bir yer olurda babamin gobdermeme ihtimali var ama ben ona ragmen bile karatliyim kazanayimda gerwkirse gittigim yerde temizlige gidip okumaya kararliyim

Sende pes etme

Bu arada annenin kitaplarini aytigini yazmissin ders calisacagin kaynagin yada test kitabin var mi

var tabii ki canım dediğim gibi bu gün ben test kitabı alıcam desem hemen alırlar sadece kpss konusunda çok sıkıyorlar o kadar . geçen gün kalem silgi alıcam dedim kalem silgi için babam çıkardı 20 lira verdi . öyle şeye kızmazlar sadece ilk hedefleri memur olmam . ama benim ilk hedefim bu olmadığı için çok sıkılıyorum kpss konusunda o kadar :)

Ya bu gun sizce az mi calis misim ? Matematikten asal sayilara calisip 30 soruluk test cozdum paragraftan 20 tane soru cozdum simdi de turkceden deyimler konusuna bakip yatmayi planliyorum cok mu az ya :KK43:

dün ne çalıştığımı yazmamıştım dün isim ve adıl konusuna çalıştım ama testim parlak geçmedi gerçekten dilbilgisinden anlamıyorum Geometride üçgende açı konusuna çalıştım

Merhaba ben 8 de kalktım 10 a kadar edebiyat ve 30 coğrafya sorusu çözdüm maalesef yine misafir geldi çok huzursuzum daha tonlarca konu var

A
dün ne çalıştığımı yazmamıştım dün isim ve adıl konusuna çalıştım ama testim parlak geçmedi gerçekten dilbilgisinden anlamıyorum Geometride üçgende açı konusuna çalıştım
Aynen türçe dersini çok seven ben sıfat konusunu yapamıyorun buda enerjimi çok düşürüyor

Valla bende tum gun temizlik yaptim hic calismaya girsatim olmuyor artik su tadilat temizlik bitsinde hayirlisiyla bi calismaya baslasaydik bende

ya bede depara kalkmak için eve internet gelmesini ve şu kpss nin geçmesini bekliyorum yapıcaz kızlar gerekirse az uyuyacağız yine yapacağız ... Düzenli olarak çalıştığım tek ders geometri neredeyse her gün sadece ona çlışıyorum :KK48:
A

Aynen türçe dersini çok seven ben sıfat konusunu yapamıyorun buda enerjimi çok düşürüyor
gerçekten dilbilsi bende sıfır cümlenin ögeleri ile bu ad zarf zamir konularını hiç sevmem :KK43:(

Valla bende tum gun temizlik yaptim hic calismaya girsatim olmuyor artik su tadilat temizlik bitsinde hayirlisiyla bi calismaya baslasaydik bende

kızlar en azından her gün bir şeylere bakın ders çalışmak göz aşinalığı olsun yoksa işimiz zor

Merhaba dün coğrafya 40 soru paragraf yaptım yine misafir vardı çünkü bugün de yine coğrafyadan test çözdün türkçe çalışıyorum bütün gün ona çalışmam lazım

benden siz nacizane bir tavsiye
bol bol soru çözün
ne bulursanız çözün
çıkmış soruları defalarca çözün
önemli olan konu çalışmak değil,çözebildiğiniz kadar soru çözmek
çözemediğiniz soruları köşeye atmayın muhakkak yapmaya çalışın
ancak bu şekilde iyi bir puan alırsınız

benden siz nacizane bir tavsiye
bol bol soru çözün
ne bulursanız çözün
çıkmış soruları defalarca çözün
önemli olan konu çalışmak değil,çözebildiğiniz kadar soru çözmek
çözemediğiniz soruları köşeye atmayın muhakkak yapmaya çalışın
ancak bu şekilde iyi bir puan alırsınız
Çok sağolun ama konu da anlaşılmazsa olmuyor

Çok sağolun ama konu da anlaşılmazsa olmuyor
şöyle tabiki önce konu çalışılcak yani bi süre konu çalışın ama ardından sadece soru çözün..o zaman bilgileriniz taze kalıyor..soru çözerken zorlandığınız kısımlar olur mesela oraları tam anlamamış olursunuz işte o zaman tekrar o kısımlarda konu çalışırsınız..ben bu şekilde kazandım..her zaman da güzel bi yöntem oldu benim için :)

şöyle tabiki önce konu çalışılcak yani bi süre konu çalışın ama ardından sadece soru çözün..o zaman bilgileriniz taze kalıyor..soru çözerken zorlandığınız kısımlar olur mesela oraları tam anlamamış olursunuz işte o zaman tekrar o kısımlarda konu çalışırsınız..ben bu şekilde kazandım..her zaman da güzel bi yöntem oldu benim için :)
Çok sağolun ne kazadınız :)

X