susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

Merhaba ben 1 aydır çalışıyorum zaten psikoloji istiyorum bende umarm bitiriz 2gündür full misafir olduğu için çalışamıyrum r

Merhaba ben 1 aydır çalışıyorum zaten psikoloji istiyorum bende umarm bitiriz 2gündür full misafir olduğu için çalışamıyrum r
Himm demek rakibiz hahaha haydi hayirlisi :) ben bu gun 48 taneme matemetik1 sorusu cozdum 40 tane dogrum. 39.25 netim var nasil ?konu dogal sayilar konusu

Ya illa su kadar saat diye kisitlamayi cok yanlis buluyorum ben vicdanimi hedef aliyorum yataga yatinca vicdanim rahatsa uyurum degilse kalkar biraz daha calisirim oyle yani senin hedef ne ?

Valla benim hedeflerim surekli degisiyor, gecen gun felsefe istiyordum simdi ingiliz dili ve edebiyati

yeni girebildim . benim çalışmam bitmedi ama çalışması bitenler bir yazsın bakalım bu günün hasılatı neler ne kadar çalıştınız :) bende bitince yazıcam bakalım

kızlar artık yatıcam ve bu gün kazanmak için neler yaptım onu yazıyorum :)

matematikten doğal sayılarda 4 işlem konusuna çalışıp 50 soruluk bir test çözdüm
20 soruluk paragraf testi çözdüm
geometride doğruda açılar konusuna çalıştım 30 tane soruyu deftere yazıp çözdüm ek olarak 24 soruluk bir test çözdüm
Türkçede cümlede söz öbeği konusuna çalışıp 24 soruluk test çözdüm
3 aşağı 5 yukarı bu gün 150 tane soru çözüp 3 tane konu bitirdim aslında matematikte asal sayılar asal çarpanları çalışmayı planlıyordum ama sıkıldım sanırım biraz oda yarına kalsın bu gün yaklaşık 3-4 saat filan çalıştım ama böyle dolu dolu değildi 1 saati boş boş bakınmayla geçmiş olabilir

sizler neler yaptınız merak ediyorum sizde yazın birbirimizi gaza getirelim

Canim youtube a 'matematik bilmeden full çekmek' yazip ilk cikana tiklar misin? Bakalim sen ne dusunceksin

internetim 1 gb yetmez ama sanki geçen sene izlemiştim öyle bir şey bu şıklardan gidiyor soru çözerken o mu ?

Hayir canim daha farkli. Mesela uzun bi matematik sorusu var ve uzun uzun islemler yapmak yerine sorunun icinden buluyo cevabi. Benim matematigim kotu oldugu icin tam tarif edemiyorum. Bi ara izlersin

Merhaba erkenden kalktım paragraf çözdüm bütün konuları tekrar yapacam bugün ve bir günü mat ayırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…