susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

Haydi kızlar kimler bugün çalışıyor birbirimizi motive edelim ben hemen tarihle başladım ardından felsefe ve türkçe

Bitti gibi firsat buldukca konu anlatimi calisiyorum ilk firsatta da test kitabi alip cozmeye basliycam insallah

Simdi bi kac kpss testi var elimde onlarla idare ediyorum sende durumlar nasil
Benim de evde işler var ama mümkün olduğunca çalışıyorum az bir zaman kaldı

Maalesef cok az zaman kaldi ve ben cok gec basladigim icin konulara gore zamanim kisitli elimden geleni yapmam lazim

Allah yardimcimiz olsun
Amin inşalh kazanırız bazen keşke hiç sorumluluğum olmasa sürkeli çalışsam diyorum öyle ama olmuyor

Amin inşalh kazanırız bazen keşke hiç sorumluluğum olmasa sürkeli çalışsam diyorum öyle ama olmuyor
Maalesef ev kizi olunca oyle bi sabsa sahip olmuyoruz

Bak bugun ayrintili bi is yapmama ragmen saat neredeyse 1.30 kadar falan is yaptim sonra biraz calistim

Kimse bilmiyor sinava hazirlandigimi ozellikle babam cunku ogrenirse sorun olabilir oda erken geliyor o gelmeden topluyirum her seyimi aksamda yattigim odada soba yok soguk bi memlekette yasiyotum

Simdi yataga girdim telefonun feneriyle ders calisicam (yada calismaya calisicam)cunku diger ışığı acmamda problem

Hayirlisi Allahtan

Allah icimize calisma şevki koysun calisyiklarimizida anlayip idrak etmeyi nasip etsin insallah
Ama emin ol sen kazanirsan krndim kazanmisim kadar mutlu olucam

Merhaba arkadaşlar ben şuan 10. sınıfım biliyorsunuz yıl sonu ortalamaları üniversite puanına etki ediyor 30-60 puan arasında bir puan ekleniyor ben 10. sınıfım ortalamamı yüksek tutmak için günde kaç saat çalışsam yeterli olur önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim senin böyle iyi bir kalbin olduktan sonra hayatta kaybrtmezsin umudumuzu asla yitirmeyelim sabah maçta kalkıyorsun sen ben bundan sonra hergün 6 da uyancm yoksa yetişmez sende öyle yap istersen kimse de fark etmez

5.30 da 6 da uyanmis oluyorum ama bazen uyuyirum bende karar verdim artik 5 te uyanicam 9 a kadar calisirim 9 dan sonra ev işleri falan derken sonra tekrar devam ederim

Benim icin suan en onemlisi bulundugum ilde bir saglik bolumu kazanmak o yuzden sansimi sınirimı iyice zorlamam gerekiyo

Merhaba kızlar bugün geç uyandım haliyle işler de bitmedi sabah sadece tarih tek çalşabildim moralim çok kötü varmı günü verimli geçen

Evet canım geç kalktım çalışamadın işler desen bi ton soğumaktan korkuyorum
Anliyorum canim Allah kolaylik versin bendede durum cok farkli degil

Sorun olmazsa kutuphaneye gidip orda calismayi denesen belki senin için faydali olur en azindan bi kac saat duzenli calidirsin evde ne yazik ki tam manadiyla olmuyor

Misal ben evin isini bitiriyorum derse oturuyorum bir saat gecmeden yemek hazirliyorun 1 saat falan geciyor gecmiyor babam geliyor hooop kitaplari topla

Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…