susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

Kızlar bugunde anladim ki benim kesinlikle ama kesinlikle kazanmam lazim ben elimden geleni yapicam inzallah nolur sizlerde benim icin dua edinde hayirlisiyla saglik kazanabileyim

Yoksa bu evde kalip kafayi yiyicem

Kızlar bugunde anladim ki benim kesinlikle ama kesinlikle kazanmam lazim ben elimden geleni yapicam inzallah nolur sizlerde benim icin dua edinde hayirlisiyla saglik kazanabileyim

Yoksa bu evde kalip kafayi yiyicem
merhaba sen çalışmıyor musun başla hemen birde enerjinin yarısı bana gönder :)

merhaba sen çalışmıyor musun başla hemen birde enerjinin yarısı bana gönder :)
Ahhj be kardesim keske enerjim olsaydoda bolusseydik bende dunden beri video anlatimlara bakiyorum netten hic kaynagim yada test kitabim yok ygs için vakit kaybetmemek adins simdilik videolari izliyorum birde kpss turkce soru banladi var irdan paragraf cozuyorum simdilik

Ev kiziyim hatta evde yalniz sagilirim evdede tadilat var tum isler temizlik bana bakiyor işte aksamlari anca firsat bulabilirsem

Sende durum nedir calisiyomusun evdemisin evlimisin bekarmisin

Ne okumak istiyosn canim?
Valla saglilci olayimda nolursa olsun kafasindagim

Aslinda hemsireligi cok istiyorum ama hic sayisalim yok sozelciyim lys ye kadar yetistirip o puani alamam cunku cok gec oldu bu yil sozel ve turkceyi cok iyi yapip birazda ygs de matematik ve fen cozup puanimi yukseltmeyi dusunuyorum onun ygs 1 yada ygs ikisine donusmus halini kullanmayi dusunuyorum

Misal ygs 3 271 ken ygs 1 201 oluyor o sekilde ygs 1ve 2yi yukseltmeyi dusunuyorum

Sen florence nightingale ile ilgili konu acan kisi misin?

Canim belli ki sen coook istiyosun hemsire olmayi yerinde olsam tek hedef koyup sadece ona calisirdm.
Sahiden çok istiyorum yine elimden geleni yapicam ama sayisalın s sini bilmem acık lise cikisliyim bulundugum sartlarda ders calismam dahi mucize gibi olacak anlatsam dueumu cok uzayacakta basini sidirmeyeyim simdi

Zaten ygs ye hazirlanicam tercih zamani saglik vericem eger gelmezse tekrar hazirlanocam hem bu donemde benim icin temel olusturmak gibi bisey olucak insallah basaririm yoksa hem maddi hem manevi avidan benim icin cpk buuk sıkintı olucak

Sana tavsiyem once matematik temeli atman. Youtube da cok guzel videolar var

Aynen bende evdeyim ah bu evde olmak mecbur misafir gel git işler bitmiyor arta kalan zamanla öalışıyorım bende

E
Emin ol kimse dertsiz değil bu arada gri koç izle videolarını acayip motive ediyor

Aynen bende evdeyim ah bu evde olmak mecbur misafir gel git işler bitmiyor arta kalan zamanla öalışıyorım bende
Aynen evde olmak buyuk sıkinti ne yazik ki gerci arkadaslarim var evde ogrenci gibi ders calisabiliyorlar ama ben kendimi daha cok sinava calisan ev hanimi hibi hissesiyorum camasir utu disinda tum isler bende ne yazik ki

Birde evin sobali olmasi gibi bi durum var Allah seninde yardimcin olsun bizim dueumuzdakilerinde

Bazen ditorum evli olsam herhalde daha kolay olurdu temizligi hafta sonlari yapardim gunluk yemek sisinda oturur iyice bi calisirdim

HAkkimizda hayirlisi pes etme elimizden geleni yapalim gerisi Allahın taktiri

Aynen annen yardım etmiyor mu canım ben biraz ona yıkmaya çalışıyorum birde kitaplar hakkında verirsen adresini yollayabilirim sana benim de kardeşimin kitapları bu arada kaç yılda bitirdin açıköretimi ben son senesindeyim

bende evdeyim. sizi en iyi ben anlarım. o yüzden gündüzleri uyuyup geceleri sessizlikte çalışıyorum . akşam ezanından sabah ezanına kadar . tavsiye ederim . evvel ahir konu çıkarırken hocanın yazdıklarını sende yaz o zaman kaynak eksikliğin sorun olmaz :)

İslerle ne yazikki cogunlukla ben ilgilenmek durumundayim annem yetisemez
Aslinda odam olsaydi yada evin kaloriferli olna durumu olsaydi bslki benim icin daha kolay olurdu ama bizde sartlaei zorluyucaz aryik ben 2.5 yilda bitirdim

Simdi sistem nasil bilmiyorum ama benim zamanimda en erken 8 donemle bitirebiliyordun ben 9. donemde bitirmistim

Kitap konusundada tesekkur ederim seninde ihtiyacin olacak insallah yakin zamanda bende temin etmeye calisicam

Ben kimseye hazirlandigimi soylememe karari aldim eger senin boyke bi durumun yoksa evden cikmak sıkınti olmazssa hergun kutuphanede calismani tafsiye ederim senin icin daha iyi olur

Allah sanada kolaylik versin evlimisin yoksa

Bu arada bende dedigin gibi videolardan not alip o sskikde calismayi dusunuyirum konu anlatimi kitabi yerine test kitabi almayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…