- 28 Şubat 2014
- 3.908
- 3.712
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Çok benziyoruz bende söylemiyorum ama kitaplardan ve çalışmamdan mecbur anladılar yoksa hiç destek olmadılar bana tebrik ederim bu arada liseyi erken bitşrmişsin kolay değilİslerle ne yazikki cogunlukla ben ilgilenmek durumundayim annem yetisemez
Aslinda odam olsaydi yada evin kaloriferli olna durumu olsaydi bslki benim icin daha kolay olurdu ama bizde sartlaei zorluyucaz aryik ben 2.5 yilda bitirdim
Simdi sistem nasil bilmiyorum ama benim zamanimda en erken 8 donemle bitirebiliyordun ben 9. donemde bitirmistim
Kitap konusundada tesekkur ederim seninde ihtiyacin olacak insallah yakin zamanda bende temin etmeye calisicam
Ben kimseye hazirlandigimi soylememe karari aldim eger senin boyke bi durumun yoksa evden cikmak sıkınti olmazssa hergun kutuphanede calismani tafsiye ederim senin icin daha iyi olur
ben ikinci kez sinava girdiginde kimseye soykemeden hazirlanip kimseye soylemeden sinava girmistim basarisiz olursam kimse bilnesin fiye hatta oyle aman aman degildi ama ilk girdigim sinavdan dahaciyi puan almistim ama ilk sene kazanip gitmedigim icin puanim kirilmisyiÇok benziyoruz bende söylemiyorum ama kitaplardan ve çalışmamdan mecbur anladılar yoksa hiç destek olmadılar bana tebrik ederim bu arada liseyi erken bitşrmişsin kolay değil
ben geçen sene öyle yapmıştım :) güzel oluyor nette iyi hocalar var :) matematiğin sıfırsa eğer ve sadece ygs çalışacaksan 3-4-5 in ygs matematik soru bankasını al basitten zora doğru öğretene kadar götürüyor çok kalın bir kitap kesinlikle tavsiye ederimAllah sanada kolaylik versin evlimisin yoksa
Bu arada bende dedigin gibi videolardan not alip o sskikde calismayi dusunuyirum konu anlatimi kitabi yerine test kitabi almayi dusunuyorum
Duble bekarım degince birde bu yil mezunum degince acik liseden mezun olmus yasi buyuk biri sandimben geçen sene öyle yapmıştım :) güzel oluyor nette iyi hocalar var :) matematiğin sıfırsa eğer ve sadece ygs çalışacaksan 3-4-5 in ygs matematik soru bankasını al basitten zora doğru öğretene kadar götürüyor çok kalın bir kitap kesinlikle tavsiye ederim
Edit : Duble bekarım
Bu arada annenin kitaplarini aytigini yazmissin ders calisacagin kaynagin yada test kitabin var mi
ben geçen sene bay konu bankası filan bitirmiştim bide taa elalemin öss kitaplarıyla benim 9. sınıf kitaplarım duruyordu onları ayırdı var her şeyim şükürBu arada annenin kitaplarini aytigini yazmissin ders calisacagin kaynagin yada test kitabin var mi
Aynen türçe dersini çok seven ben sıfat konusunu yapamıyorun buda enerjimi çok düşürüyordün ne çalıştığımı yazmamıştım dün isim ve adıl konusuna çalıştım ama testim parlak geçmedi gerçekten dilbilgisinden anlamıyorum Geometride üçgende açı konusuna çalıştım
gerçekten dilbilsi bende sıfır cümlenin ögeleri ile bu ad zarf zamir konularını hiç sevmemA
Aynen türçe dersini çok seven ben sıfat konusunu yapamıyorun buda enerjimi çok düşürüyor
Valla bende tum gun temizlik yaptim hic calismaya girsatim olmuyor artik su tadilat temizlik bitsinde hayirlisiyla bi calismaya baslasaydik bende
Çok sağolun ama konu da anlaşılmazsa olmuyorbenden siz nacizane bir tavsiye
bol bol soru çözün
ne bulursanız çözün
çıkmış soruları defalarca çözün
önemli olan konu çalışmak değil,çözebildiğiniz kadar soru çözmek
çözemediğiniz soruları köşeye atmayın muhakkak yapmaya çalışın
ancak bu şekilde iyi bir puan alırsınız
şöyle tabiki önce konu çalışılcak yani bi süre konu çalışın ama ardından sadece soru çözün..o zaman bilgileriniz taze kalıyor..soru çözerken zorlandığınız kısımlar olur mesela oraları tam anlamamış olursunuz işte o zaman tekrar o kısımlarda konu çalışırsınız..ben bu şekilde kazandım..her zaman da güzel bi yöntem oldu benim için :)Çok sağolun ama konu da anlaşılmazsa olmuyor
Çok sağolun ne kazadınız :)şöyle tabiki önce konu çalışılcak yani bi süre konu çalışın ama ardından sadece soru çözün..o zaman bilgileriniz taze kalıyor..soru çözerken zorlandığınız kısımlar olur mesela oraları tam anlamamış olursunuz işte o zaman tekrar o kısımlarda konu çalışırsınız..ben bu şekilde kazandım..her zaman da güzel bi yöntem oldu benim için :)
mezunum cnm ben :)Çok sağolun ne kazadınız :)
Anladım meslek konusunda çok kararsızım ben gerçi psikoloji istiyorum ama mat zorluyormezunum cnm ben :)