- 4 Aralık 2015
- 9.880
- 23.453
- 348
- Konu Sahibi Kremlisanti
-
Ya benm anlamadığım insan hiç yemediği ve tadını bilmediği şeyi nasıl aşerir ???
Güzel yapılanı şahane olur da doktorunu dinlesin. Neden yemesin dedi ki çiğ diyeyse pişmiş olanları da var, onlardan yiyebilir.
Ay bilemedim. zamane hamileleri de bir hoş oldu canım, eskiden canları elma armut, hiç olmadı kış günü karpuz çekerdi
in vino veritas beni suşi yemeye götür ama o çomaklardan olmasın :)
Temem gidek :) o çıbıkların ucuna lastik felan takıyorlar ama tam bir dana olduğumdan onu da beceremiyom benGötüreyim yavru, buluşalım hiltonda...
Elimizle yeriz ayol. Çubukla yiyemiyorsan elle yemek caizmis.
Temem gidek :) o çıbıkların ucuna lastik felan takıyorlar ama tam bir dana olduğumdan onu da beceremiyom ben
çok tuhaf.. Bnde hamileyim ama hiç tadını bilmediğim birşeyi canm hiç çekmedi.Ben de kirec tasi asermistim. Yemedigim halde deli gibi beyaz tas yemek istiyorum. Ama o nasil deli bir istektir, sanki bagimlisiyim da yokluk cekiyordum öyle bir istek. Agladim kac gece. Demir eksikliginden oluyormus galiba.
çok tuhaf.. Bnde hamileyim ama hiç tadını bilmediğim birşeyi canm hiç çekmedi.
Sushi sadece çiğ balıkla yapılmaz. Bir sürü çeşidi var. Doktorun çiğ balıklı olanı yemesini yasaklaması normal. Havyarlı(gunkanmaki) ya da tofulu(inari) olanını ya da pişmiş balıkla yapılanını yiyebilir. Ayrıca pişmiş balıkla da sushi yaptırabilirsiniz. daha bir ton çeşidi var. Bu arada damak zevkine göre değişir ama tadı cidden güzel bence :)Kızlar dert degıl belkı ama hamıle bır arkadasımın canı sureklı sushı cekıyor.Hemde yemedıgı halde.Sureklı herkesten sushı ıstıyormus ama doktoru yememesı gerektıgını soylemıs.Aranızda sushı yıyen var mı.Varsa tadı hakkında bılgı verır mısınız ? Tadı guzel degılse delı gıbı benden sushı ısteyen arkadasımı caydırabılırım belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?