- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
- Konu Sahibi Kremlisanti
-
pişmiş olanları var onlardan alın zaten tiksinir sanırım hamileyken sushi nasıl gider bilmem ama ben severim tadı herkese göre değil pek seven bayılır sevmeyen ağzına sürmez birdahaYok kızlar zaten doktoru yasakladı yemeyecek ama kimisi lezzetli diyor kimisi iğrenç.Bizim kıza da deli gibi sushi kokuyormuş herşeytutturdu bana sushi alın dıye
Yok kızlar zaten doktoru yasakladı yemeyecek ama kimisi lezzetli diyor kimisi iğrenç.Bizim kıza da deli gibi sushi kokuyormuş herşeytutturdu bana sushi alın dıye
Evet kızı oldu şuan 7 yaşında maşallahı vartaş gibi kızı olacaksa demek
ya attım ama kızı mı oldu gerçekten? :)
Çok severim.
Ailece severiz, doğum günlerinde, diğer kutlamalarda sushi yemeye gideriz.
Wasabi denen yeşil şeyi soya sosunun içinde ezip sushiyi ona batırıp yemelisiniz. Tadı harika oluyor.
Bir de içinde balık olmayan sushiler de var, belki arkadaşınız ondan yiyebilir. Mesela salatalık-avokado olan var. Ya da pişmiş karides olan var. Pişmiş somon olanı var.
Restorana gidip çiğ istemiyoruz derseniz yardımcı olurlar.
Ay canım istedi şimdi ya amaaaaa
Valla hormonlar diyorum susuyorumtvde gormustum komur aseren var
Sevenler öyle bir anlatmış ki hiç yemediğim halde canım istedi
Evet kızı oldu şuan 7 yaşında maşallahı var
Arkadaşına da böyle anlattılarsa demekAynen benim bile canım cektikonuyu arkadaşıma okutmamak en iyisi
Aynen bende. Hiç asermedimCanım, herkesin damak zevki farklıdır ancak ben bir defa bir tanecik denedim ve ömrümün sonuna kadar resmini bile görmek istemiyorum, o kadar lezzetsiz ve tiksindirici geldi bana tadı.
ve yine belirtmek istiyorum, herkeste hamilelik farklı geçer, ben bu sürekli onu bunu aşeriyorum diyenlere asla anlam veremiyorum, biraz abartı ve kapris gibi geliyor nedense... ben hamileliğimde hiç öyle şeyler yaşamadım, belki de o yüzden anlayamıyorum.
Hamileyken sushi, mayonez, sakatat, midye, dip balıkları pişmiş bile olsa vs yenilmiyor. Arkadaşına söyle Google da bunların hamilelikte yenmesi halinde bebeğe zararlarını okusun zaten cayar. Ben hamilelik ve emzirme döneminde midye hasretiyle yandım tutuştum, sütten kesince deli gibi yedim. O da öyle yapsınKızlar dert degıl belkı ama hamıle bır arkadasımın canı sureklı sushı cekıyor.Hemde yemedıgı halde.Sureklı herkesten sushı ıstıyormus ama doktoru yememesı gerektıgını soylemıs.Aranızda sushı yıyen var mı.Varsa tadı hakkında bılgı verır mısınız ? Tadı guzel degılse delı gıbı benden sushı ısteyen arkadasımı caydırabılırım belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?