Survivor bitti sohbete devam

hasan sultan of the dance anadolu atesinde dansciydi hatta trt de bir dizi baslicakti tarihle ilgili ordada oynuyordu ama o dizi yayinlanmadi sonra :26:

Benzetiyor da olabilirim ama bir ara Kanal D'de Karaoğlan diye bir dizi vardı, Tuba Ünsal oynuyordu.
Orada bir kötü karakter vardı adını hatırlayamadım saçı yoktu ama uzun bir at kuyruğu vardı.
Ben Hasan'ı ona da benzetiyorum hatta o zannetmiştim.

Son düzenleme:

canim benzetmemissin ta kendisi simdi merak edip baktim o hasan
camokaymis galiba orda adi

Son düzenleme:
canim benzetmemissin ta kendisi simdi merak edip baktim o hasan
camokaymis galiba orda adi

Heh evet Camokaydı!
Canım vallahi merakımı giderdin düşünüp duruyordum o mu değil mi diye ama oymuş demek ki..
Ünlüler grubuna Anıl yerine o geçse tam isabet olacakmış. :)

survivorda sigara içiliyomu acaba çok merak ediyorum internette yasak kameramanlar bile içemiyo diyo ama oraya giden 100 kişiden 5 i mutlaka içiyodur

Son düzenleme:
survivorda sigara içiliyomu acaba çok merak ediyorum internette yasak kameramanlar bile içemiyo diyo ama oraya giden 100 kişiden 5 i mutlaka içiyodur

Bence içiliyordur ya ama yarışmacıları bilemeyeceğim belki de sigara kullanmayanları seçiyorlardır. :)

Benim de hep merak ettiğim; kızların kaşı, kılı, tüyü, adet dönemleri bir de oradaki tuvalet.

canım adet olduklarında ped veriliyormuş bide ormana tuvalet ihtiyacını gidermeye gidiyorlarmış asena bir programda söylemişti
ayıp olacak ama bende en çok kızların koltukaltı ve bacak kıl ve tüylerinden nasıl kurtulduklarını merak ediyorum
birde adetliyken ped olsada denizdeki yarışlarda ne yapıyorlar acaba

Son düzenleme:
gidip yaşamak lazım galiba

Heh evet Camokaydı!
Canım vallahi merakımı giderdin düşünüp duruyordum o mu değil mi diye ama oymuş demek ki..
Ünlüler grubuna Anıl yerine o geçse tam isabet olacakmış. :)

bende merakliyimdir hemen baktim o diziyi izlemedim galiba hic ama guzel bir diziye benziyor :26:
o zaman gonulluler cok zayif kalirdi
biraz netten baktımda hasan sinema filmlerindede oynamış

evet evet filmlerdede oynuyor unlu yani ama yarismada gonullu zaten oda unlu tarafinda olsaydi gonullluler cok zayif kalirdi

hadi kızları geçtim erkeklerdede çıkmıyorki

Bence tuvalet yapmışlardır ya öyle çalıların arasına falan da olmaz ki o kadar insan o kadar gün...

Ped verdiklerini duymamıştım canım ben ama bunlar zaten hep bikini altıyla falan dolaşıyorlar, dediğin gibi denize giriyorlar vs bir sürü şey üstelik hiçbirinin de sancısı yok maşallah koşturup duruyorlar.

Kol bacak tüylerini de lazerle halletmiş olabilirler tabii. :)

tuyleri bilmem ama tuvaleti filan kesin cekimler disinda gidip hallediyorlardir yani tuvalet kagidi vs olmadan neyle silecekler bi taraflarini

o dönemlerde şort giyiyolardır belki bizim dikkatimizi çekmiyodur,bazen altlarında şort oluyo çünkü...yok canım o kadar acımasız olamazlar,bencede wc vardır..

dun dikkat ettimde kizlarda ne kas ne koltuk alti kili var agdami yapiyorlar acaba orda cam sakizi filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…