- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
merhaba sekerlik16 :) iyiyim sen nasılsın merakla bekliyorum :) gülen gidecek ama sonrasında olacakları daha çok merak ediyorum tabi..
bu arada ben önceki survivorları izlememiştim ilk kez bunu izliyorum..öncekiler de böyle güzel miydi
ben de iyiyim valla ne olsun bebişimin midemi ekşitmesi bulandırması dısında süperim hatta :) hafiften hareketlerini de hissetmeye basladım Allah'ın izniyle
her neyse... dün gece gülen ne güzel kaldı öyle 6 oya karsı sadece kendi oyuyla hayimle suan elemede... ayyyy sorma ben de merak ediyorum ama sanırım ünlülerde bundan sonra
gidecek olan isim serhat olur diye düsünüyorum :)) hayırlısı
önceki survivorlar da güzeldi. hepsinin kendine göre güzellikleri var bana göre
Aaa canım maşallah Allah hayırlı doğum nasip eylesin..bebeğine ve sana bol mutluluk diliyorum..sen bunları izledikçe bebişin de survivorcı olurmuş sonra :))
serhat arada kazanıyor ama arkadaşları gönderebilir çok fazla kendine güveniyor ama foss:) son 4e hasan,cevher,begüm kalır gibi 4.sünü tahmin edemiyorum ama..
hasanın tavırları konuşmaları çok kibar ama yarışmalarda tanıyamıyorum360 derece degişiyor adeta
4. kişi şansın olabilir diyorum ?
ben hasanın kazanmasını istiyorum.umarım kazanır
bana öyle geliyor ki son ikiye zaten hasan ve nihat kalıcak gibi görünüyor :) iyi olan kazansın diyelim
kızlaaaaaaaaarrrr gönüllüler konseye kaldı.. 6 Gülen,1 Hayim çıktı oylardagülen dışında herkes güleni yazmış... İnşallah da o gider yaa gıcık oluyorum kıza... Gönüllüler durumu 4-1 den nasıl kaybetti anlayamadım.. Ünlüler çok hırs yaptı,aldı oyunu... kızlar gönüllüler adasında bir Hasan bir de Begüm kazanmak için gerçekten canını dişine takan.. Öbürleri lay lay lom... Serhat ödül oyununda nasıl da şımarık oynuyordu sinir oldum.. millet orda uğraşıyor o karagözlük peşinde.. dokunulmazlık oyununda gönüllüler kaybetsin de gülen gitsin die dua ettim.. haftaya ünlüler konseye kalsın da merve gitsin.. ne gıcık kız yaa boğasım geliyor yemin ederim... Anılcığım canım benimm ne tatlı yaa :) onu görünce istemeden de olsa yüzümde bir tebessüm oluyor maşallah çok tatlı :) nihat da çooooooooook yakışıklı ama evliiiiiiiiii yaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oyunu kazanınca ünlüler hepsi çok sevindi.. adalarında da araları düzgün gibi görünse de herkes bir grup yapmış ve genelde kendi gruplarında bulunuyorlar.. merve,almeda,nihat ve doğuş... mustafa t,alp ve anıl olmak üzere 2 grup var adada.......... bakalmı bu akşamın fragmanını gördüm şansına gene bişeyler oluyor.. zavallıcık başı beladan kurtulamadı yaa
gönüllüler yine barakalarını yakmışlar
bunların da başlarına gelmeyen kalmadı
mervenin sesi ne cirtlak öyle yaa