Survivor bitti sohbete devam

ben de iyiyim valla ne olsun bebişimin midemi ekşitmesi bulandırması dısında süperim hatta :) hafiften hareketlerini de hissetmeye basladım Allah'ın izniyle

her neyse... dün gece gülen ne güzel kaldı öyle 6 oya karsı sadece kendi oyuyla hayimle suan elemede... ayyyy sorma ben de merak ediyorum ama sanırım ünlülerde bundan sonra

gidecek olan isim serhat olur diye düsünüyorum :)) hayırlısı

önceki survivorlar da güzeldi. hepsinin kendine göre güzellikleri var bana göre

Aaa canım maşallah Allah hayırlı doğum nasip eylesin..bebeğine ve sana bol mutluluk diliyorum..sen bunları izledikçe bebişin de survivorcı olurmuş sonra :))

serhat arada kazanıyor ama arkadaşları gönderebilir çok fazla kendine güveniyor ama foss:) son 4e hasan,cevher,begüm kalır gibi 4.sünü tahmin edemiyorum ama..

4. kişi şansın olabilir diyorum ?

ben hasanın kazanmasını istiyorum.umarım kazanır

sana katılıyorum

bende kaçıyorum.survivor sevenlere iyi geceler tatlı rüyalar

ewet canım gülen elendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyy
ohh olsun ona.... akşam yine giderayak ortalığı karıştırdı.. durmuş serhata demiş haftaya şansını yazalım onlarda beni yazar ikimiz kalırız elemeye o gider die... ya bu ne kendinden eminlik böyle... daha önce elemeye kaldığında asena gitti die sandı ki halk onu çok sevdi ama halk onu hiç sevmedi haberi yok... şansının da ayağını balık sokmuş.. yazık.. umarım başına başka bir bela daha gelmez kızın.. barakaları gene yandı akşam... sanırım bu gönüllüler dominik ormanlarını yakmadan dönmeyecekler türkiyeye :)
merve de gene ortalığı karıştırdı.. 'ben yemek yaparken başımda durmayın rahatsız oluyorum. elimi yaktım 3 defa' bilmem ne... kızın belki haklı olduğu yerler olabilir ama ben ondan o kadar nefret ettim ki onu her gördüğümden gidip boğasım geliyor... dokunulmazlığı aldı,nihatı,almedayı ve doğuşu götürdü tekneye.. hepsi ailesinden gelen mektupları okudu,ağladı... nihat okurken valla içim parçalandı... minicik yavrusuna doyamadan ayrıldı ondançok üzüldüm vallabir de öyle sert,duygularını belli etmeyen biri gibi duruyor ama ağladı yani bebek de ne tatlı bişeydi öyle yaa maşallah
.. yanakları beni ye diyodu resmen :)

Bu şansın varya "kedi yarasını görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş" misali ay hiç bişeye dayanığı yok nasıl ağlıyo nasıl sızlanıyo hafıza kaybetmeler ayağna bişey olmalar..
Hiç gelmeseymiş yani, herşeye mızmızlık
Artııı o mervenin yaptığı unlu balık çorbası neydi bide cırtlak sesiyle kendini savunuyo gıcıkkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…