Survivor bitti sohbete devam

Yarışmacılara birer sağlık çantası veriliyormuş içinde oluyormuş sabun bilenem varmış ama göstermiyorlar tabi

Yarışmacılara birer sağlık çantası veriliyormuş içinde oluyormuş sabun bilenem varmış ama göstermiyorlar tabi

konuyu dağıtıyorum kusura bakmayın ama hareketli avatar buldum kk de nasıl kullanılırki bunlar

konuyu dağıtıyorum kusura bakmayın ama hareketli avatar buldum kk de nasıl kullanılırki bunlar

Kullanıcı kontrol panelinde avatarımı değiştir butonundan yapabilirsin canım ama hareketli olunca bir şey değişiyor mu bilemiyorum hiç kullanmadım...

Kızlar söylendi mi bilmiyorum ama Hasan, Sibel Tüzün'ün Peşindeyim klibinde de oynamış.

Daha neler çıkacak bakalım.

yeni klibinde mi oynamıs??
trt de osmanlı kıyam dizisinde de rol almıs önceden cekilmiş olabilir ama böyle şeyler mide bulandırıyor
bakım konusuna gelince ben inanmıyorum sadece denizde yıkanıyorlarmısta duş kazandılar yok bilmem ne
hepsinin sacları tertemiz ışıl ışıl ben olsam bitlenirdim
:86:

hayir pesindeyim diye bir sarkisi var onun klibinde osmanli kiyaminda fragmanlarinda gormustum iste sonra zaten dizi yayinlanmadi :26:

evet yaaa ..sırf bu yüzden haftasonu akşamları ne bir yere misafirliğe gidesim geliyor ne de misafir alasım geliyor ,almıyorum da gitmiyorum da
eee en büyük keyfim koltuğa kurulup şunların hırlaşmasını izlemek
çok mu sadistim ne

haklısın canım bende bütün işi gücü bırakıyorum o saatte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…