Survivor bitti sohbete devam

bu hafta kim gider tam bir muamma yemek ödülü versinler yaa yazık şöle xxl bir menü kişi başı

merhaba arkadaslar nasılsınız ?

bu akşam izlicem yine survivor ama burada yazabilir miyim sanmıyorum. eşim bu hafta 4te gelicek işten malum PCde bana kalmaz :) yarın izlediklerime göre yorum yaparım... merve konusunda da size katılıyorum dilerim gider

Kızlar dokunulmazlk oyununu hangi takımın kazandığını merak ediyorum.ama fragmana dikkat edersenz gönüllüler kazanmış gibi çünkü Hasan konseyde gülümsüyordu gayet mutlu idi.

eveeet benimdeee aşkım çikolata almaya gidiyoo isteyen varmı kızlaaarr

Son düzenleme:
yahu bir kerede şu gönüllüler alsa şu ödül oyununu açlıktan öleceklerr

ben geldim kizlarrr dun unluler sucuk ekmegi goturdu bugunde tatlilarini yediler ama gonullulere uzuldum ya ne zamandir yemediler boyle seyler
bugunku odul oyunu cok heyecanliydi hasan kizlara cok sert atiyormus torbayi,digerleri ise es geciyordu,anil her seferinde devirdi hasani helal olsun,
hasan bi kere kazandi diye havalara uctu alp hic dusmedi hele o toplar o kadar carpti yilan gibi suzuldu adam yahu almeda bir kac kere fena dustu torba yuzune filan geldi cok guldum ama yazik,bi yerde cevherde havaya bakarken torba yuzune geldi cok komik gorunuyordu serhat kirk yilin basinda dogru birsey soyledi anili karsi adaya gondermekle en buyuk hatayi yaptilar guleni gondermedilerde ne oldu ahanda 2,haftada elediler yani anili gondermeselerdi simdi biraz daha guclu olabilirlerdi belki o zaman diger adadanda sibel tuzun gitmezdi neyse anil zaten unlu tarafina yakisir cocuk hakkini veriyor oyunlarin hem terbiyeli saygili oyunlardada iyi bakalim ilerde neler olacak bide gonulluler cok hirslilar ve her seferinde cok buyuk konusuyorlar bu yuzden yeniliyorlar bence bi cenelerini tutsalar boyle olmicak gibi

slm cnm bence anılı vererek hata ettiler dokunulmazlık kimin olacak bakalım heyecanla izliyorum bu arada almeda çikolatayı yemedi yuttu kız yaa

slm cnm bence anılı vererek hata ettiler dokunulmazlık kimin olacak bakalım heyecanla izliyorum bu arada almeda çikolatayı yemedi yuttu kız yaa

aleykumselam hosgeldinnn :) evet bencede en buyuk hatalariydi...
resmen cikolatanin reklamini yaptilar

hasan deli gibi ya mustafa amcamda direk kollarina igidiyordu neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…