Survivor bitti sohbete devam

yine barakayımı tutuşturdular öle bişey görmüştüm reklamda,kaçırmışım dün

Ağır ağır konuşuyo ve cok saygısız. Hiç gücü falanda yok bence. Hiç sevmedim Merve'yi.. Almeda daha iyi. Ama oda biraz kendi çizgisinden sıyrılacak gibi Merve'yle cok dolaşırsa.

MERVEDENN NEFRETTT EDİYORUM!!!!! bide iş yapıyo gibi yemek yaparken başımda durmayın diyo sanki nçok büyük bi iş yapıyo buyun içine un koyup karıştırıyo..saygısızın teki elensede defolsa gitse o elenene kadar izlemicem...

Benimm düşündüklerimin aynısınıı yazmışsınn
mustafa topaloğlunuu paparizilerde fazla sevmezdimm ama bu yarışmada çokk sevdimm
birde şu mervenii koskoca adama mustafa demesi benii sinir etti
baban yaşındakii adama mustafa denirmii
diğerleride ünlüü amaa nasıll mustafa ağbi diyorlar değilmii
benim favorilerimm nihat ve alpin kazanmasından yanaaa
ama bazen hasanıda destekliyorumm
sona kalacak olan varsa bunlar arasından kalmalı

Hasanda unluymuş..unluler takımında olmalıymış...

ellerınde bırsey tuttukları oyunları sevmıyoru güce dayanan oyunlar seyretmek daha guzel

Hasanda unluymuş..unluler takımında olmalıymış...

ellerınde bırsey tuttukları oyunları sevmıyoru güce dayanan oyunlar seyretmek daha guzel

evet ya onuu bende duyduktann sonra öyle düşündümm ama karşı taraftada güçlü birisii olması gerekirdii

cumartesı merakla beklıyorum.Nıhatla hasanın yarışları cok ılgınc oluyor

aynen ben de ilk üçte alp nihat hasan olmalı ..çünkü en çok hakeden onlar..
hakeden kazansın ..

mervenin sesi ne cirtlak öyle yaa
bence de

kızlar alemsinz ya allah vergisi sese kusur bulmayın bence..o sesi o seçmedi..

yaa o ALLAH vergisi sesini kendisi özellikle öyle yapıyor ,doğal bir ses değil yani ,havalara girerek konuşulan eğilip büğülen bi ses o dikkat et bak

Bence ilk fırsatta ihtiyaçları kalmadığı rakip olmaya başladıkları anda Hasan ve Nihat gider. Daha önce de böyle olmadı mı ?

Hasan anadolu ateşinde şeytanı canlandırıyordu siyah pelerin ve kırmızı boynuzları olan kostümü ile başarılıidi

bende nihat hasan ve cevheri beğeniyorum inş 3.den biri kazanır
gülenin gitmesinede çok sevindim o kızdan hiç hoşlanmamıştım
mustafa topaloğlunada helal olsun o yaşta iyi yarışıyor gülenide yendi ya o zaman gülene ne güldüm çünkü kendini birinci olacak zannediyordu çok iddialıydı

Ben Anıl'ı destekliyorum.

Çocuğun yüzünden efendilik akıyor yahu, canım benim.

hasan sultan of the dance anadolu atesinde dansciydi hatta trt de bir dizi baslicakti tarihle ilgili ordada oynuyordu ama o dizi yayinlanmadi sonra :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…