Survivor bitti sohbete devam

arkadaslar ben yavastan kaçar dikkat edin kendinize rabbime emanet olun. hayırlı geceler

ağzından bal damlıyor senin desem kızar mısın arkadasım :))))

o kadar güzel söyledin ki :)

yok niye kızayım ya bende gülene gıcık oluyorum hiç inandırıcı gelmiyo bana erkeklerde fazla sevmiyo zaten gönüllülerden elenen kızın adı neydi yaa o kalsaydı bu oyunu kesin alırdı.

ay şu serhatmıdır nedir onada gıcık oldum yaa resmen oy verirken taneri taklit etti ama yanından bile geçemez tanerin çünkü o çok doğaldı.

kızlaaaaaaaaarrrr gönüllüler konseye kaldı.. 6 Gülen,1 Hayim çıktı oylardagülen dışında herkes güleni yazmış... İnşallah da o gider yaa gıcık oluyorum kıza... Gönüllüler durumu 4-1 den nasıl kaybetti anlayamadım.. Ünlüler çok hırs yaptı,aldı oyunu... kızlar gönüllüler adasında bir Hasan bir de Begüm kazanmak için gerçekten canını dişine takan.. Öbürleri lay lay lom... Serhat ödül oyununda nasıl da şımarık oynuyordu sinir oldum.. millet orda uğraşıyor o karagözlük peşinde.. dokunulmazlık oyununda gönüllüler kaybetsin de gülen gitsin die dua ettim.. haftaya ünlüler konseye kalsın da merve gitsin.. ne gıcık kız yaaboğasım geliyor yemin ederim... Anılcığım canım benimm ne tatlı yaa :) onu görünce istemeden de olsa yüzümde bir tebessüm oluyor maşallah çok tatlı :) nihat da çooooooooook yakışıklı ama evliiiiiiiiii yaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oyunu kazanınca ünlüler hepsi çok sevindi.. adalarında da araları düzgün gibi görünse de herkes bir grup yapmış ve genelde kendi gruplarında bulunuyorlar.. merve,almeda,nihat ve doğuş... mustafa t,alp ve anıl olmak üzere 2 grup var adada.......... bakalmı bu akşamın fragmanını gördüm şansına gene bişeyler oluyor.. zavallıcık başı beladan kurtulamadı yaa

serhata bende gıcık oluyorum tanerin havalarında takılmaya çalışıyor
aslında oynamayıp doğal olsa ne var yani
gülenin gitmesi iyi olur gereksiz bir yarışmacı oyunlara da katılmıyor katılınca da yenileceği kesin
hayim de bir kaç hafta için de elenicek nasıl olsa
doğusu da elerler ilk fırsatta
almeda,anıl,merve,nihat uzun süre duracağa benziyorlar
hasan korkutucu bi tip:18:

acun m,topaloğlunu reyting amaçlı adaya getirdi ama
istenilen performansı göstermedi
adam gayet normal bir tipmiş

gelelim dün akşamın kritiğine
mervenin mustafa topaloğlua aşşağılık demesi gerçekten çok terbiyesizce idi .
insan birşeye kızabilir ama bu kadar mahalle ağzıyla konuşmaz..
bıdı bıdı zaten ,20 yaşında ama bu yaşta da fesatlığa başlamış maaşallah..
mustafa topaloğlu bence yine de az veya çok yarışmalarda başarı sağlıyor..
mesela top yuvarlama oyununda da bu dokunulmazlık oyununda da çok güzel taktikler verdi ve yarışmayı kazanmalarını sağladı..
onun taktiği olmsa kazanamazlardı bence..
alpin konuşmalarında söylediği herşeye katılıyorum ,çok güzel tespitleri olan ,çok ii niyetli ve kaliteli bir adam olduğu belli her halinden..
nihat da ne güçlü vay anam vayy..
hsana yenildi ama centilmenliği de elden bırakmayıp onun da güçlü olduğunu dile getirdi ,işte ben böyle insanları seviyorum..
yarışırken kinleşmeyen ,güzellikle yarışmayı tercih etmeli insan..
gülen kendisini yazmalarına şaşırmışya çok güldüm ..
kimi yazacaklardı.
herhalde hiçbir oyunu kazanamayanı yazacaklardı..
bu bir yarışma bazıları hala bunun farkında değil ..
hayim duygusal karar verecekmişya ona da ayrı güldüm ..
burası duygu yeri değil ,yarışma yeri ,mantık yeri..
duygularla yarışma mı kazanılır..
serhatın tanere olan özentisi ,saçma sapan bağırış çığırışları iki tane çakasımı getiriyor..
ne yapmacık ve rol kesici bir tip yaaa..
hem bi işe yarama hem de son dörde kalacağım de ..
pes doğrusu bu kadar pişkinlik olmaz..
hasanın da yarışmalardaki bağırmasını hiç hoş bulmuyorm..
konsantrasyonunu bozuyor insanın bence bu bağırıp çığırmayı yasaklamaları lazım ..
konsantre olunacak oyunlarda önemli çünkü..
bi de artistçe bir hareket yani ne gerek var..
begüme gelince çok hırslı bir kız ve güçlü de ..
ama erkeklerin yanında şansı yok boşuna ümitlenmesin..
gönüllülerden cevher ve hasan götürebilir işi.
ünlülerden anıl kadar sakin birini görmedim ..
gerçekten hiçbir şekilde polemiğe girmeyen ,olaylara sakin yaklaşmayı tercih eden bir tip..
mervenin onun hakkında söylediklerine bile normal bakabiliyor..
ben ünlüler tarafındayım ve onların kazanmalarını istiyorum..
çünkü gönüllüler çok havalı başladılar gıcık oluyorum..
bir de bi yarışma kazansalar hemen bi havalra giriyorlar ..
halbuki ünlüler gibi olaya bakıp ,nihatın dediği gibi belli olmaz bu yarışmada biz kazandık ötekinde başkası kazanablir ,hayırlısı olsun tavrıyla yaklaşmıyorlar hiç ..
ve bu beni gıcık ediyor..
sanki bir yarış kazanınca tüm yarışları onlar mı kazanmış oluyor ,hayır ..
e ozaman neden hemen bir yarışta havaya girip iddialı konuşmalar yapıyorsunuz..

merve ve gülen gitsin istiyorummm

almeda dunya 2008 guzelıymıs tamam hatun güzel ama dünya güzeli değil bencee

bu nihat evli ama bakıyorum ne zaman almeda kazansa hopp almedayı kucaklayıp havaya kaldırıyor.tamam kız çok ciddi durumlarda kazanıp takımını kurtarıyor ama bu kadar da olmaz ki bakıyorum ikisi adeta birbirlerine koşuyorlar her seferinde evli bi adam sen niye taş gibi hatunu kaldırırsın bacaklarına orasına burasına dokunursun değilmi yaa..

nihatın gücü hasan karşısında belli oldu o kasların hepsi ilaçla çabayla değil..hasana da güçlü sportmen bir arkadaşımız mı ne dedi..adam zaten beden eğitimi mezunu..kendisini hasanla karşılaştırması çok gülünç.kendi gibi salonda şişme değil hasan...

hasanın tavırları konuşmaları çok kibar ama yarışmalarda tanıyamıyorum 360 derece degişiyor adeta

Annemle ben Nihatın hastasıyız... Yaprak dökümünden beri
Gülen gider bence bugün kızlaaar

Almedayı beğenmiyorum.. Beğenilcek bir kız varsa Şansın olabilir..
Almeda makyaj güzeli, normalde kötü

merhaba survivor izleyicisi arkadaslar :) nasılsınız bakim bu akşam :)

merhaba survivor izleyicisi arkadaslar :) nasılsınız bakim bu akşam :)

merhaba sekerlik16 :) iyiyim sen nasılsın merakla bekliyorum :) gülen gidecek ama sonrasında olacakları daha çok merak ediyorum tabi..

bu arada ben önceki survivorları izlememiştim ilk kez bunu izliyorum..öncekiler de böyle güzel miydi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…