İşte mesele de orada.Birileri ulu orta söyler sorun olmaz da diğeri fısıldasa olay olur.
Hahhay denizde şakalaş gül et sonra laf yetiştir,arkadan konuş.
Anıl bu hafta da elemeye kalsa Merve'yi rahatlıkla gönderir de sonrası ne olur?
Sonrası,işi zor gibi.
merhabalar kızlaarrr
topiği yeni gördüm ve usanmadan 41 sayfayı baştan aşağıya okudum :) ben de sıkı bir Survivor takipçisiyim.. Yıllardır ekranlarda yayımlanan Survivor yarışmasını her döneminde izledim,izliyorum ve izlemeye de devam edeceğim inşallah :)
benim ünlüler-gönüllüler diye tuttuğum bir takım yok... kişi olarak desteklediklerim var.. Anıl,Alp ve Hasan favorilerim.. Aslında Nihat.ı da destekliyordum ama sanırım bir gruplaşma oldu ve Nihat da bu gruplaşma da haksız yere Anıl.a karşı bir tavır edindi ve çocuğu harcamaya çalışıyor gibi geldi.. Ama tam da karar veremedim nasıl biri olduğuna Nihat.ın... Alp ve Mustafa Topaloğlu.nun dışındaki Ünlüler adasında herkes Anıl.ı harcamaya çalışıyor... Anıl çok sessiz,sakin,efendi ve çok saygılı biri bence. İçi dışı bir.. Dedikodu yapmıyor,içinde fesatlık yok... Ayrıca çooooooooooooooo...ooooooooooooooook da tatlı yaaSibel Tüzün.ün gitmesini istiyordum ve gitti de... Merve.nin ada konseyinde yaptığı konuşma patavatsızlık derecesindeydi bence.. Her kim olursa olsun o şekilde konuşmamalı.. Merve öyle konuşunca Anıl çok üzüldü benim kanaatimce.. Düşünceleri de çok saçma bence. Neymiş efendim 'Ünlüler adasına en son katılan kişiyi ilk elemeden yollayacağız,biz dağılmayalım'. Sanki adalar birleşince nolcak ? bu sefer oyunlar kişisel olcak ve herkes kendi çıkarını gözetecek.. Merve.yi sevmiyorum ortalığı çok karıştırıyor.. Anıl,Merve.ye Doğuş.u yazacağım dememiş.. Sadece demiş ki hani süngerlerle oynanan bir oyun vardı ya denizin ortasında keşke orda Doğuş abi sen oyna deseydi bana demiş röportajda söylemişti Anıl.. Ama Merve o cümleden nasıl Anıl,Doğuş.u yazacak diye birşey çıkarmış anlayamadım... Almeda.da ortalığı karıştırıyor gibi.. Yok üstten üstten pilav alıyormuş da ne.. Gönüllülerden Gülen.e ısınamadım bir türlü.. Hasan olmasa onların halii harap bence.. Hasan en iyi yarışmacı gönüllülerden.. Hayim ve Gülen gönüller içinde biraz güçsüz gibi duruyor.. Begüm gönüllüler adasındaki kızlardan en güçlüsü.. Şansın ne iyi ne kötü.. Sehat ve Cevher iyi ve daha da iyi olabilirler... Mustafa Toğaloğlu,Alp Kırşan ve Anıl bence ünlüler adasında en temiz kalpli kişiler... Üçünü de çok seviyorum gerçekten çok iyi kalpliler ve bu yüzlerinden de okunuyor :) Doğuş.u hiç sevmiyorum yaa.. İçten pazarlıklı bence. Nihat.ın kişiliğye ilgili tam karar veremedim ama güçlü bir isim. Çok da yakışıklı İnşallah Anıl.a haksızlık yapmazlar ve finale kalır.. Gerçi halk çok sevdi onu.. Herhangi bir aday konseyinde yazılırsa eğer bence halktan destekk alır.. Her yarışmada dua ediyor yaa çook tatlı bişeeyy
çoooooooooooook uzun bir yorum oldu kızlar ama Survivor.la ilgili ilk yorumumdu bu yorum ve benim merceğime takılanları şööööööööylee bir anlatmak istedimm :)
herkese iyii seyirlerrr
bakalımm neler olacak daha neleerr :)
Doğuşa neden sinir oluyorsunuz kıslaarr.ben yarışmadan önce sinir oluyodum ona ama yarışmadan sonra sempati duymaya başladım.çünkü başarılı olmasada bir şeyler yapmaya çalışıyor.alp gibi ben oynayamam şuram sakat demiyor.hasan doğuşu hap gibi yuttu geçen yarışmada.ikinci seçimlerde anıl yarışsın ben yoruldum demedi.ayrıca doğuşu bütünleyici ve sorun çıkmasın diye uğraşan biri olarak görüyorum.ben yarışmadan önce onu sinirli aksi bişe sanırdım.öle değilmişş.
canim elline gozune saglik o kadar sayfayi okuyup yorum yapmissin dediklerinin coguna katiliyorum,
ama bence almedayi merve kiskirtiyor ortaligi karistiranda merve sibel tuzun gitti diye ama kendini gostermis oldu hic sevmedim o kizi INSALLAH birdahaki elemelerde oda gider kurtuluruz
anil merveye yazabilirim demis ama merve gidip anil ben dogusu yazicam dedi demis yani yazabilirim baska yazicam baska ayrica mervenin kosup yetistirmeside cok yanlis ilk basta hanim hanimcik diyordum ama cok sinsi bir kiz ortaligi karistiriyor ayrica saygisiz mustafa toplaoglu ne olursa olsun onun buyugu tavirlari hic hos degil sibel bugun gitmese yarin gidecekti sanki sonuna kadar beraber kalacaklar bireysel yarislarda goruruz merveyi kalmaz iNSALLAH o zamana kadar
dogusu ben severim yani gicik olmuyorum ama yarismalarda yetersiz yani bi hisimla atliyor yarismaya sonra sonu husran ama cok hirsli yani elinden geleni yapiyor ama gucu yetmiyor hasan konusunda haklisin hasan dev gibi adam yani dogusun yada baskasi kacinilmazdi yenilmesi alp konusunda katilmiyorum ayagi sakatsa yarismayi riske atmamak icin katilmamis olabilir burda bir sorun yok bence...
tweety_yteewt saol canımmdediğin gibi inşallah merve gider bi daha ki elemelerde yaa... ben de ilk gördüğümde sessiz sakin hanım hanımcık bir kız demiştim ama göründüğü gibi değilmiş maleseff aslında dediğin doğru canım almedayı kışkırtan merve.. ben anıl.ın yazabilirim dedim dediğini duymamıştım ama madem demiş mervenin gidip hemen yetiştirmesine gerek yoktu.. fesat kız.. hem oy kendi oyu çocuk kendini yazamayacağına göre,mustafa topaloğlu ve alp.ten adada en çok yakınlık gördüğüne göre onlardan istediğini de yazma hakkına sahip yani... Mervenin Mustafa toğaloğluna yaptığı çok ayıp yaa.. babası yaşındaki adamla nasıl konuşuyor saygısız... bu haftaki bölümü gördün mü canım neler söylüyor adama... onlar alp,anıl ve mustafa topaloğlunu istemiyorlar ya şimdi İnşallah elemelrde adları çıksa bile halk yollamaz onları da finale kalırlar.. doğuş gerçekten bi hışımla yarışmalara başlıyor sonu fiyasko... hırslı ve biraz daha çaba gösterirse yarışmalarda güçlü de... alple ilgili olan konuşmalara ben de hiç katılmıyorum...yarışmayı düşündüğü için katılmak istememiştir ve elinden ne geliyorsa yapıyor yarışmalarda.. çok da başarılı yanii
evet fragmanlarda gordum cok saygisizca
bakalim kim gidecek bu hafta...:44:
bu gece rüyamda gönüllüler dokunulmazlığı kaybediyordu canımm :) dün gece de survivor da yarışmacıydım :)çok tatktım kafama galiba rüyalarıma girmeye başladı yaa
hahaahahiyiymisss hangi taraftaydin unlulermi
canımm onu valla bilmiyorum ama böyle platformlar vardı kare şeklinde yükseklerdi onların üstünde koşuyordum