ama mustafa topalogluda sibeli yazmisti:26:
İki tane Sibel oyu çıktı geri kalanı Anıl..
1.ni biliyoruz Mustafa Topaloğlu yazdı.
2.Anıl kendi ismini yazamayacağına göre O da Sibel'i yazdı.
İki tane Sibel oyu çıktı geri kalanı Anıl..
1.ni biliyoruz Mustafa Topaloğlu yazdı.
2.Anıl kendi ismini yazamayacağına göre O da Sibel'i yazdı.
ohhh ada dan bi kabus eksildiii desenize
o surat ne öylee yaa tövbe yarabbimmm korkuorum programı izzlemeye :)
Yok, 2. Sibel'i Alp yazdı diye biliyorum ben.:44:
tamam iste alp yazmamis ama alpede tavir almis onu diyorum...
tamam iste alp yazmamis ama alpede tavir almis onu diyorum...
bence anıl doğuş yazdı.doğuş dedi ya beni yazcakmışsın abisi bende seni yazıorum die.
mıstıkla alp yazdı bence sibeli.en son oy da açıklanmadı.bilmiorum ama bana öle geldi.son oy kimdi acep
O sanırım Mustafa Topaloğlu faktöründen.
Mustafa ile tartıştı Mustafa da O'nu yazdı,Alp de Mustafa Topaloğlu'na bağlı ve saygılı.
Yazmış yazmamış önemi yok Sibel'in gözünde.Mustafa'nın yanında ya yeter..
anil kendi kendini yazmis olamayacagina gore demekki alpte anili yazdi...
ha ama bi dk acun bir tane oyu acmadi en son 1 oy kalmisti gerek yok dedi onda farkli bir isim yada sibel olabilir...
Evet..Montajsız görüntüler var acunun sitede ama üşeniyorum orada bellidir, bir de geç açtım bugün izleyemedim tam programı tartışma yaşamışlar..Bu arada senin Mustafa abin amma uyum sağladı ha
evet evet bende simdi hatirladim iste son oyu acmadi acun...
alpte sibeli yazmis
alpte sibeli yazmis
Süper tahmin ederim
İyi etmiş..Anıl çok şanssız başladı zaten..Gönüllüler uyum sağlayamamış hoooppp diğer adaya..Söz hakkı bile yok..Bir-iki yarışmada yarıştı ondan sonra da sakatlandı, e biz yine uyum sağlayamadık yok efendim gönüllülerden gelen ilk kişiyi eleyelim dedik, bu ne saçmalık yahu? Günah keçisi mi bu çocuk? Bir fırsat verin değil mi ama? Yarışmayı bile bilmeyen Doğuş'u sepetleselerdi ne iyi olurdu.Şu minderle olan yarışmada Doğuş resmen kaçtı suya atladı, birinde de baktı kazanamayacak faul yaptı keşke Anıl yarışsaydı.Alp , Anıl'a bir şans vermeyi düşündü.Kendini gösteremedi dedi.Haklı...O yarışmada çelimsiz haliyle nasıl yarıştı Alp? Helal olsun valla girdiği her işin altından kalkıyor, seviyorum bu çocuğun azmini.
herkes bizim gibi düsünmüs olcak ki, ünlülere ders olsun diye herkes anila atmis oyu...
gitse haksizlik olurdu. sevindim o yüzden, sibel tüzünüde sevmistim halbuki bu yarismada... cok hanimefendi biriydi...
mustafa doğuş almeda merve bunları gecer anıl ama nihatle alpi gecemez bence