Survivor bitti sohbete devam

Aslında bu yarışma daha başlamadan ve yarışmacılar açıklandığında Nihat'ı tutmayı düşünüyordum. Çünkü gerçekten cok beğeniyorum ve düzgün biri. Fakat yarışma başladığında fikrimi değiştirdim. Yine beğeniyorum, düzgünde biri ama yarışmda fazla hırslı geldi gözüme. Hırslı olması iyi birşey ama fazla göze batıyor ve tartışmaya yer arıyor gibi. Bu yüzden Nihat'ı tutmaktan vazgeçtim. Ve ilk bölümde gözüme Anıl çarptı. Amanın! dedim. O nasıl bi yakışıklılık :KK23: Ve cok sakin, sessiz, masum.. Ve gerçekten beğendim. Onun yaptığı ufak tefek hırslar var ama olacak okadar. Tam tutuyorumda denemez çünkü gönüllülerden ünlülere geçmesi cok sacma ve karmaşık oldu, şansıda düştü. Baksanıza ilk elemede onu yazdılar. Ve Sibel Tüzün'ün gitmesine gerçekten cok sevindim. Gördükçe midem kalkıyordu cünkü. Anıl'ı seviyorum. Ama tam anlamıyla gerçekten hayranı olduğum desteklediğim kimse yok. Genel düşünürsekte ben nedenini bilmiyorum tam olarak ama Gönüllerini kazanmasını istiyorum her yarışmada. Bence ünlüler fazla havalı. Çoğu insanda, gönüllüler fazla havalı diyorlar. Bilemicem valla bu benim görüşüm. Bu arada o Merve'de ne kadar çirkinmiş öyle.! Ben bile ondan daha güzelim. Birde Türkiye güzeli seçilmişti. Peeh!

Aslında bu yarışma daha başlamadan ve yarışmacılar açıklandığında Nihat'ı tutmayı düşünüyordum. Çünkü gerçekten cok beğeniyorum ve düzgün biri. Fakat yarışma başladığında fikrimi değiştirdim. Yine beğeniyorum, düzgünde biri ama yarışmda fazla hırslı geldi gözüme. Hırslı olması iyi birşey ama fazla göze batıyor ve tartışmaya yer arıyor gibi. Bu yüzden Nihat'ı tutmaktan vazgeçtim. Ve ilk bölümde gözüme Anıl çarptı. Amanın! dedim. O nasıl bi yakışıklılık :KK23: Ve cok sakin, sessiz, masum.. Ve gerçekten beğendim. Onun yaptığı ufak tefek hırslar var ama olacak okadar. Tam tutuyorumda denemez çünkü gönüllülerden ünlülere geçmesi cok sacma ve karmaşık oldu, şansıda düştü. Baksanıza ilk elemede onu yazdılar. Ve Sibel Tüzün'ün gitmesine gerçekten cok sevindim. Gördükçe midem kalkıyordu cünkü. Anıl'ı seviyorum. Ama tam anlamıyla gerçekten hayranı olduğum desteklediğim kimse yok. Genel düşünürsekte ben nedenini bilmiyorum tam olarak ama Gönüllerini kazanmasını istiyorum her yarışmada. Bence ünlüler fazla havalı. Çoğu insanda, gönüllüler fazla havalı diyorlar. Bilemicem valla bu benim görüşüm. Bu arada o Merve'de ne kadar çirkinmiş öyle.! Ben bile ondan daha güzelim. Birde Türkiye güzeli seçilmişti. Peeh!

hiç sorma canım maşallah çocuk çok yakışıklı :) :nazar::nazar::nazar::KK16::KK16::KK16: gözümün önünde birisi olsa kesin aşık olmuştum ona:KK1: merve de gerçekten öyle türkiye güzeli olacak kadar güzel bir kız değilmiş.. yani önceden daha güzel geliyordu ama yarışmada dikkat ettim de hiç güzel değill... ve konuşmasına da uyuz oluyorum:KK36::KK36:...

hiç sorma canım maşallah çocuk çok yakışıklı :) :nazar::nazar::nazar::KK16::KK16::KK16: gözümün önünde birisi olsa kesin aşık olmuştum ona:KK1: merve de gerçekten öyle türkiye güzeli olacak kadar güzel bir kız değilmiş.. yani önceden daha güzel geliyordu ama yarışmada dikkat ettim de hiç güzel değill... ve konuşmasına da uyuz oluyorum:KK36::KK36:...
zaten güzellik yarışmalarında yüza bakan yok -
-boyun uzun mu?
-eed
-o zaman sen yeni missturkey sin. Anlayış bu.:KK20:

zaten güzellik yarışmalarında yüza bakan yok -
-boyun uzun mu?
-eed
-o zaman sen yeni missturkey sin. Anlayış bu.:KK20:

:KK9::KK9:katılıyorum sana canım gerçekten öylee... ama madem ülkeyi yurt dışında temsil edecek yüze de baksınlar biraz.. gerçekten o kadar çok insanın hakkı yeniyor ki bana göre... hem kültürlü,hem yüz güzelliği hem de boyu uzun olan o kadar güzel kişiler içinden seçim yapmak yerine hiç güzel olmayan kişiler seçiliyor yaa... acıyorum hakkı yenenlere... bundan 15-20 yıl önceki türkiye güzellerine bak canım hakikatten ne kadar güzellermiş yanii...

:KK9::KK9:katılıyorum sana canım gerçekten öylee... ama madem ülkeyi yurt dışında temsil edecek yüze de baksınlar biraz.. gerçekten o kadar çok insanın hakkı yeniyor ki bana göre... hem kültürlü,hem yüz güzelliği hem de boyu uzun olan o kadar güzel kişiler içinden seçim yapmak yerine hiç güzel olmayan kişiler seçiliyor yaa... acıyorum hakkı yenenlere... bundan 15-20 yıl önceki türkiye güzellerine bak canım hakikatten ne kadar güzellermiş yanii...
Bi de dior ya survivor ı izlemek için artık güzel bi sebebiniz var(!) Seni güsel bulan kıytırık jüri biz deiliz nan :KK55:

Fragman itibariyle ünlüler çılgın atacak gibi.
''Git at kendini biryerlerden!Beni de vur.''
Anlamlandıramadım.:44:

eee nerdesiniz kizlar survivor basladi:KK9:,mustafa topaloglu halkin sevgisni kazanacak gibi geliyor alple birlikte bu isi gotururler:21:

Merve ve Gülen adada kendi kaderlerine bırakılmalı.
Bu ne be!

almeda aklini kullanirsa alplerin yaninda yer alir..yoksa mervenin yaninda kaybeder,merve cok dikkat cekti:KK19:

almeda aklini kullanirsa alplerin yaninda yer alir..yoksa mervenin yaninda kaybeder,merve cok dikkat cekti:KK19:

Almeda Alp'i galiba dans yarışmasından tanıyor.
İki günlük Merve'yi Alp'e tercih etti.
İnsan onursuz olmasın!

Ek:Anıl yine oyunda yokmuş galiba.
Neden ki?Durumu kritik.Kendini göstermesi gerekmez mi?

Son düzenleme:
merve yi çok içten pazarlık buluyorum ,gülen ve begümede bazen gııck kapıyorum:KK52: gelin görün ki izlemeden de duramıyorum

o kadar ağladı kızlar ünlüler alın bitanesi sizin olsun demediler yahuu insan bi baget verir nasıl vicdansız bi program bu yaaa..neyse kuldan beklemeyeceksin Allah gönderdi 2 koca balık da tansiyonları yerine geldi gariplerin..

bi de kızlar dikkatinizi çektimi acun bence hep ünlüleri pohpohluyor..gönüllülerin çoğuyla alay geçer gibi konuşuyor..

almeda çok saf bi kız..merve gibi bi ciğersizin yanında durarak antipati topluyor..

hasanın diğergamlığı takdireşayan ben çok acım demedi hiç begüm gibi.. arkadaşlarının üzüntüsüne üzüldü resmen..

ayy şu serhat da ölmüş balık gibi..

güleni de çok haksız buldum beklenmeyen bir çıkışla karakterini gösterdi..

merve vik vik bi sus ya!

Son düzenleme:
Gönüllülere üzülmüyorum.
Daha önce ne demişlerdi ?
Yüzlerindeki mutsuzluk ifadesi hoşlarına gitmemiş miydi?(Ünlüler kaybettiğinde)
Oh olsun. :) Alın size mutsuzluk ifadesi.

Son düzenleme:
efenim şimdi şöyle oluyor..
merve çok fesat bir kız..
özellikle ve bilinçli olarak sibelin konusu üzerinden prim yapmaya çalıştı..
mustafa topağlu saf bir adam ..
ve gerçekten de söylediği şeyi iyi niyetle söylediğini düşünüyorum..
ama merve uzata uzata olmayan birşeyi vamrış gibi gösterip ,sibeli de fisleyip olaydan kendi nemalanmaya çalıştı valla pes doğrusu ..
resmen suratından fitne fucur akıyor kızın ..
tama birşeye kızmış olabilirsin ama bu kadar abartmaya ne gerek var ..
karşındaki insanı bu derece suçlamaya ,belki iyi niyetle söylediği bir şeyi bu derece kötü niyete çevirmeye ne gerek var..
daha 20 yaşında ama hemen kendine dikkat çekmeyi başardı..
nefret ettim mervenin bu tarzından..
insan kızsa da sessizce gider mustafa topaloğuya konuşur en azından onun niyeti neydi öğrenmeye çalışır<..
ayrıca orada şuan bir gruplar bu şekilde ortamı germeye hiç gerek yoktu ..
herkesin moralini bozdu ortamı gerdi ,fesatlık çıkardı resmen yaa..
hem çıkıp da biz anılı elemeliyiz çünkü biz ünlüyüz gibi konuşabiliyorsun bundan utanmıyorsun hem de mustafa topaloğlunu eleştiriyorsun ..bu kadar arsızlık olmaz gerçektn.
sonuçta bu bir yarış ve yarışta kimin eli güçlüyse o kazancak.
burda duygusal davranmak tan ziyade tabiki en güçsüzü göndermeleri en mantıklısı..
bunu bu şekilde büyütp de sen beni niye yazdına getirmek de ayrı saçmalık ..
herkes bir gün birbirini yazmayacakmı ..
yazacak çünkü oyunun kuralı bu ..
kimsenin sen beni yazdın diye bi başkasına küsme hakkı yok bence..
herkes kendine mantıklı olanı yazma hakkına sahip..
almeda ço saf bi kız merve onu bi güzel dokuyor ,inş. gözü açılır da gerçekleri görür..
alpin gerçekten çok doğru tepitleri var ,söylediklerine katılıyorum ..
yine de alp ,mustafa ,anıl kimseye kin duymuyorlar ,kin duyan merve ,onlar yine de sağduyulular burdan bile anlayabilirsiniz kimin suçlu olduğunu..

ünlülerden merve gönüllülerden gülen gidici
gülenin dünkü çıkışı çok saçma ve gereksizdi
merve bence zamanlama hatası yaptı
sanki bi olay çıksada gruplaşma olsa bende başı çeksem diye
diye bir izlenim oluştu
kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda
babası yaşındaki bir insana kullandığı sözlerden dolayı halk merveye antipati duydu
merve akıllı olduğunu sanıyor ama kafa tutacak yanlış kişiyi seçti
ünlüler dokunulmazlığı kaybederse mustafa topaloğlu ve merve sms e kalacak
mervede elenecektir(inşallah)

almeda yı ve merveyi sevmiyorum. yarışmayı gönüllülerden biri kazansın. favorim hasanEn Büyük TÜRKİYE

X