- 25 Temmuz 2011
- 2.648
- 71
yarismadaydin herhalde neyse hayir olsunnn
amin canımm aminn
evet canım yarışmacıydım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarismadaydin herhalde neyse hayir olsunnn
(Alıntı yapmayı unutmuşum)Sana resimler yükledim
Aslında bu yarışma daha başlamadan ve yarışmacılar açıklandığında Nihat'ı tutmayı düşünüyordum. Çünkü gerçekten cok beğeniyorum ve düzgün biri. Fakat yarışma başladığında fikrimi değiştirdim. Yine beğeniyorum, düzgünde biri ama yarışmda fazla hırslı geldi gözüme. Hırslı olması iyi birşey ama fazla göze batıyor ve tartışmaya yer arıyor gibi. Bu yüzden Nihat'ı tutmaktan vazgeçtim. Ve ilk bölümde gözüme Anıl çarptı. Amanın! dedim. O nasıl bi yakışıklılık Ve cok sakin, sessiz, masum.. Ve gerçekten beğendim. Onun yaptığı ufak tefek hırslar var ama olacak okadar. Tam tutuyorumda denemez çünkü gönüllülerden ünlülere geçmesi cok sacma ve karmaşık oldu, şansıda düştü. Baksanıza ilk elemede onu yazdılar. Ve Sibel Tüzün'ün gitmesine gerçekten cok sevindim. Gördükçe midem kalkıyordu cünkü. Anıl'ı seviyorum. Ama tam anlamıyla gerçekten hayranı olduğum desteklediğim kimse yok. Genel düşünürsekte ben nedenini bilmiyorum tam olarak ama Gönüllerini kazanmasını istiyorum her yarışmada. Bence ünlüler fazla havalı. Çoğu insanda, gönüllüler fazla havalı diyorlar. Bilemicem valla bu benim görüşüm. Bu arada o Merve'de ne kadar çirkinmiş öyle.! Ben bile ondan daha güzelim. Birde Türkiye güzeli seçilmişti. Peeh!
zaten güzellik yarışmalarında yüza bakan yok -hiç sorma canım maşallah çocuk çok yakışıklı :) gözümün önünde birisi olsa kesin aşık olmuştum ona merve de gerçekten öyle türkiye güzeli olacak kadar güzel bir kız değilmiş.. yani önceden daha güzel geliyordu ama yarışmada dikkat ettim de hiç güzel değill... ve konuşmasına da uyuz oluyorum...
zaten güzellik yarışmalarında yüza bakan yok -
-boyun uzun mu?
-eed
-o zaman sen yeni missturkey sin. Anlayış bu.
Bi de dior ya survivor ı izlemek için artık güzel bi sebebiniz var(!) Seni güsel bulan kıytırık jüri biz deiliz nankatılıyorum sana canım gerçekten öylee... ama madem ülkeyi yurt dışında temsil edecek yüze de baksınlar biraz.. gerçekten o kadar çok insanın hakkı yeniyor ki bana göre... hem kültürlü,hem yüz güzelliği hem de boyu uzun olan o kadar güzel kişiler içinden seçim yapmak yerine hiç güzel olmayan kişiler seçiliyor yaa... acıyorum hakkı yenenlere... bundan 15-20 yıl önceki türkiye güzellerine bak canım hakikatten ne kadar güzellermiş yanii...
almeda aklini kullanirsa alplerin yaninda yer alir..yoksa mervenin yaninda kaybeder,merve cok dikkat cekti