- 25 Temmuz 2011
- 2.648
- 71
hayır özeti başlıyor:)))))))))))))veee survivor baslıyor :))
hayır özeti başlıyor:)))))))))))))
bakalım bu hafta bizi ne sürprizler bekliyor
özeti ya da yenisi reklamlardan kurtulabilsek süper olcak ama deli oluyorum fazla reklamlara :))
onu bilmiyorum ama gönüllülerde gülene deli olmaya basladım bi yollayamadılar sunu ünlülerde de mustafa topaloğluna. cok büyüklük taslıyor bana göre... sonucta adanın şartları eşit olmalı... öyle sopasını alıp gezmekle olmuyor yani
omaz özeti yenisi ile aynımı
biz 9 da başlıyoruz izlemeye yeni bölümden ,her akşam bi de özeti tekrardan izlenirmi ,gerçi dediğin gibi reklamlardan insanın izleyesi kaçıyor gerçekten uyuz oluyorum ben de
ben de netteyim ,9 a dopru geçerim tvnin başınaATVde alyazmalım izliyorum şuan ben napim :) sıkıldım valla :)))
ben de netteyim ,9 a dopru geçerim tvnin başına
özeti filan özellikle izlemiyorum yoksa iyice çekilmez oluyor izlemek yaa ..
cevap veren olmamış ama gönüllüler kazandı peh be
Ödül oyunu muydu dokunulmazlık mıydı?
Ben anca yarınki bölümü seyredebileceğim.
Dokunulmazlığı ünlüler mi gönüllüler mi kazansın diye kararsızım.Merve,Gülen,Mustafa T.gitsin istiyorum çünkü.
ödül oyunuydu tatlım. gönüllüler kazandı ve güzelce duş aldılar valla :)
birazdan dokunulmazlık oyunu başlıcak bakalım kim kazanacak
Önemli olan o aslında. :)
Hangi taraf kazansın?
gönüllülerden yana olmak lazım belki ama ben ünlülerin tarafındayım sanki biraz ya sen ?
Ben de ünlüleri tutuyordum Merve'nin son yatıklarından önce.
Ne olursa olsun yeter ki Merve gitsin diye bakıyorum.O yüzden Gönüllülerin kazanmasını istiyorum,onları sevdiğimden değil.O gruptan bir Hasan var sevdiğim o kadar.
açık ara gönüllüler kazanıyor suan ama bakalım sonuc ne olacak. ünlüler fena bozuldu ama bakam hayırlısı
merve konusunda katılıyorum zaten bu survivorda bi gülen bir merve ikisine deli oluyorum o derece
ben ünlüleri tutuyorum tüh beeee duşu kaybettilerr
Adaların birleşmesine galiba 4 hafta var.
Merve,Mustafa T.,Gülen,Hayim gitse iyi olur.Hayim güçsüz kalıyor diğerlerinin yanında.
Bireysel yarışlar görürüz daha çok seviyorum bireysel oyunları.