Survivor bitti sohbete devam

kızlar dün akşam izledim bende... merveyi zaten sevmiyordum akşam daha da nefret ettim gerçekten yaa... mustafa topaloğlu belki babası yaşında adam,aşağılık dedi yaa... utanmaz... gerçekten yukarıda bir arkadaşımız demiş ya gruplaşma olsa da bende başı çeksem niyetinde diye katılıyorum gerçekten de öyle... öyle çok abarttı ki olayı... bir de sahte göz yaşları döküyor uyuuuuuuuuuuuuuzz........ konuşması,ses tonu zaten ayrı bir gıcık... almeda saf mı yoksa saf numarasına mı yatıyor anlayamadım henüz... nihat ve doğuşun niyeti ne onu da tam anlamış değilim,çözemedim henüzz... 3 tane adam gibi insan var adada onlarda alp,mustafa t. ve anıl... efendiliklerini koruyorlar hakikatten... anılın yerinde olsam mervenin ada konseyinde söylediği laflardan sonra dönüp suratına bakmazdım ama çocuk temiz yürekli ve kin tutmuyor.... gönüllülerden de gülen gerçekten çok saçma bişeyden olay çıkardı ve şansınla begümü kışkırtmaya çalışıyor... eğer gönüllüler konseye giderse gülen,ünlüler giderse merve gitsin nefret ettim ikisinden de....

hayır özeti başlıyor:)))))))))))))

özeti ya da yenisi reklamlardan kurtulabilsek süper olcak ama deli oluyorum fazla reklamlara :))

bakalım bu hafta bizi ne sürprizler bekliyor

onu bilmiyorum ama gönüllülerde gülene deli olmaya basladım bi yollayamadılar sunu ünlülerde de mustafa topaloğluna. cok büyüklük taslıyor bana göre... sonucta adanın şartları eşit olmalı... öyle sopasını alıp gezmekle olmuyor yani

omaz özeti yenisi ile aynımı
biz 9 da başlıyoruz izlemeye yeni bölümden ,her akşam bi de özeti tekrardan izlenirmi ,gerçi dediğin gibi reklamlardan insanın izleyesi kaçıyor gerçekten uyuz oluyorum ben de

omaz özeti yenisi ile aynımı
biz 9 da başlıyoruz izlemeye yeni bölümden ,her akşam bi de özeti tekrardan izlenirmi ,gerçi dediğin gibi reklamlardan insanın izleyesi kaçıyor gerçekten uyuz oluyorum ben de

ATVde alyazmalım izliyorum şuan ben napim :) sıkıldım valla :)))

bu akşam ne kadar çabuk yeni bölüme başlamışlar böyle ve haftanın hediyesi de süpermiş :) duş takımı...

sizce hangi takım kazanır ?

Son düzenleme:
cevap veren olmamış ama gönüllüler kazandı peh be

Ödül oyunu muydu dokunulmazlık mıydı?
Ben anca yarınki bölümü seyredebileceğim.
Dokunulmazlığı ünlüler mi gönüllüler mi kazansın diye kararsızım.Merve,Gülen,Mustafa T.gitsin istiyorum çünkü.

ödül oyunuydu tatlım. gönüllüler kazandı ve güzelce duş aldılar valla :)

birazdan dokunulmazlık oyunu başlıcak bakalım kim kazanacak

gönüllülerden yana olmak lazım belki ama ben ünlülerin tarafındayım sanki biraz ya sen ?

Ben de ünlüleri tutuyordum Merve'nin son yatıklarından önce.
Ne olursa olsun yeter ki Merve gitsin diye bakıyorum.O yüzden Gönüllülerin kazanmasını istiyorum,onları sevdiğimden değil.O gruptan bir Hasan var sevdiğim o kadar.

açık ara gönüllüler kazanıyor suan ama bakalım sonuc ne olacak. ünlüler fena bozuldu ama bakam hayırlısı

merve konusunda katılıyorum zaten bu survivorda bi gülen bir merve ikisine deli oluyorum o derece

Adaların birleşmesine galiba 4 hafta var.
Merve,Mustafa T.,Gülen,Hayim gitse iyi olur.Hayim güçsüz kalıyor diğerlerinin yanında.
Bireysel yarışlar görürüz daha çok seviyorum bireysel oyunları.

ben ünlüleri tutuyorum tüh beeee duşu kaybettilerr

sorma tatlım ben de üzüldüm ona ama yapcak bişi yok önemli olan dokunulmazlık...

Adaların birleşmesine galiba 4 hafta var.
Merve,Mustafa T.,Gülen,Hayim gitse iyi olur.Hayim güçsüz kalıyor diğerlerinin yanında.
Bireysel yarışlar görürüz daha çok seviyorum bireysel oyunları.

bireysel olunca daha iyi oluyor o konuda hak veriyorum sana da suanda hangisinin nasıl olduğunu görme şansı daha yüksek hem ondan hem vakit geçsin diye izliyorum işte amaaan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…