- 31 Mart 2012
- 108
- 0
Gittigi yere kadar artik. ama gecen hafta cok üzüldü cocuk, hic beklemiyordu.
cokda efendi biri... cok alistim ünlülere, cok iyi anlasiyoruz falan derken ikinci kez elenmek istenince
baya üzüldü, gözlerinden okunuyordu...
konuya farklı bir bakış açısı katacağım bu programı eşinizle nasıl izleyebiliyorsunuz ya da izliyor musunuz ben asla izlemiyorum da:44:
izlerken çok eğleneiyorum harika ya
dün anılın yerde yatmasına kendisini ezik görmesine çok üzüldüm
bende uzuldum orda digerleri yayilmis cocugun ne sesi cikiyor ne birsey cok efendi birde tavir yapiyorlar yerde yatiyor diye kendileri yayilmislar yataga alpte yerde uyudu...
gruplaştılar..alınganlık yaptılar ben olsam yatmazdım yerde neden yatıyım ki
ama yatakta dar yani hepsi nasil skisacak ki oraya bir gun 3 birgun 3 yatsalar olur kizlarin yanina biri yatsa yine sigarlardi...
anılın gitmesini istemem sonuçta ünlüler gibi para alıp gelmedi.ama acunun hatası yüzünden anıl zor durumda.acunun anılın dışlanacağını bilmesi gerekirdi.bence anıl bu hafta da seçilecek.ama insanlarımız anılı sevdi.umarım gitmez.ben gönüllüleri tutuyorum.çünkü ünlüler parayı bankaya koydu da geldi.
yerde yatmakdan iyidir kız
amanın gönüllüler anlattıya dün fareler mareler korkuyoruz.uyuyamıyoruz diye yazık ya..herşey güzelde ben o hayvanlardan korkuyorum ya..duramazdım orda..
kamp yapmaya bayılıyorum ama korkarım
Yakşamlar bağyanlar
Herşey bir tarafa,Anıl'ın Doğuş'un ismini yazabilmesi hatta bunu yüzüne söyleyebilmesi büyük cesaret.
''Bunlar babadan oğula...'' diye başlayan videosunu izlememiş galiba.İzlemiş olsa tırsar,yazamazdı...
dogusun yuzune soylememis ki merveye yazabilirim mi demis ne direk yazacamda dememis...
yani merve yetistirmis hemen
Hatırladım.''Yazmayı düşünüyorum.'' demiş..
E pes yani.Herşey de böyle ulu orta paylaşılır mı?
Şart mı kişi belirtmen?''Karar veremedim.'' de geç.
Merve de Gönüllülerdeki Gülen gibi.
Tez vakit elenmeli kendisi bence.Yoksa daha ortalık çok karışır.
kızlarr gülen hakkıında ne düşünüyorsunuzzz ben biraz onada üzülüyorum yaaa oda dışlanıyor gibiiii kimse tınlamıyor onu dün kendide söyledi ya begüm yada şansın yarıaşcakken bol işansss sana güveniyoruz diyorlarr ama bana hiç öyle birşey diyen yok deyince üzüldüm
onunda bi sucu yokki digerleride anili yazacaklarini soyluyorlardi ulu orta,
cocuk merveyle paylasmis mervenin hemen gidip digerlerini yetistirmesi cok sacma,
sonucta o yarisma bireysel elinde sonunda sibel gidecekti yani,
yarismanin sonuna kadar kalsalar bile sibelle rakip olacakti bu sefer,
birde o merve almedayida cok etkiliyo hic sevmedim o kizi,
cok saygisiz ve gicik bide mustafa topaloglunun yaninda mustafa agbi arkasindan mustafa diyor sanki askerlik arkadasi hayret