- 20 Nisan 2014
- 3.937
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
- #1.341
Atalım kiz,inan bende aticam ademe 50 oy.mutlaka atalimTurabi senden ölesiye nefret ediyorum mülayim gibi adamı zıvanadan çıkarttın yazıklar olsun sana pis niyetli adam. İyice sinir olmaya başladım ama cidden ademle turabi finale kalırsa 50 tane oy atacağım ademe.
Yazık günah adem kendini nasıl ifade edeceğini şaşırdı o kadar zor duruma soktu ki onu o pis turabi kumandayı tv ye firlatacaktim. Keşke adem survivor a hiç gelmeseydi çünkü adem gibi bir adamı haketmiyor orası.Atalım kiz,inan bende aticam ademe 50 oy.mutlaka atalim
Kesinlikle.bende cok uzuldum ademe.yazık cok kötü oldu adami ne hallere düşürdü.herkesin gözünden dusurmeyi basardi.artik survivoru izlememe karari aldim.herkes algi pesinde zaten.finaldede eminimki turabi birinci olucak.sadece kibrista acicam survivori.ademe oyumu. Aticam cekilicem.zira ta benim burdan sinirlerim zipliyo.birde onun sampiyonluugunu ilan etmesine yuregim dayanmazYazık günah adem kendini nasıl ifade edeceğini şaşırdı o kadar zor duruma soktu ki onu o pis turabi kumandayı tv ye firlatacaktim. Keşke adem survivor a hiç gelmeseydi çünkü adem gibi bir adamı haketmiyor orası.
Kesinlikle.bende cok uzuldum ademe.yazık cok kötü oldu adami ne hallere düşürdü.herkesin gözünden dusurmeyi basardi.artik survivoru izlememe karari aldim.herkes algi pesinde zaten.finaldede eminimki turabi birinci olucak.sadece kibrista acicam survivori.ademe oyumu Aticam cekilicem.zira ta benim burdan sinirlerim zipliyo.birde onun sampiyonluugunu ilan etmesine yuregim dayanmazYazık günah adem kendini nasıl ifade edeceğini şaşırdı o kadar zor duruma soktu ki onu o pis turabi kumandayı tv ye firlatacaktim. Keşke adem survivor a hiç gelmeseydi çünkü adem gibi bir adamı haketmiyor orası.
su içtiği kabı tekmeleyen şımarık.
ben de semayı tuttuğumdan demedim, ben geçen yarışmasında vermiştim zaten notunu, ademi de severdim onlara benzedi gitti.semanın eleneceğini düşünüyorum, diliyorum. tamamen negatif enerji. karşısında funda, yağmur yok tabi nagihanla yarışmak kolay değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?