Bu sene kurgunun dibine dibine vurdular
İçimden bir ses survivorun son bir kaç senesi diyor, acunun başka planları var bu sene olmadı yapamadı gayette iyi biliyor. O kadar çok göze batan şey varki, eski sezonları izlememiştim şu an en çok gözüme batan hakan. Böyle bir erkek hiç görmedim erkek dediğin düz mantıktır, karmaşık planlara gelemez. Aslında tüm takımı eledi, gönüllüleri darmadağınık etti sona yaklaştıkça all star kaldı rakip olmalılardıki birbirlerini eleyebilsinler. Damlanın nagehanla ( takımı dokunulmazlık günü bırakıp gitmesi yanlıştı ) hilmicemin hakanla samimiyeti çok tuhaf geliyor, hakanın sürekli kıyafet değiştirmesi oyuna taktık vermesi aylarca sakat kalması ve elenmemesi saygısızlığı çok mide bulandırıcı. Asıl orası hakanın çiftliği olmuş. Kaç kere saygısızca konuştu kimse agzını bile açmadı. Damla arkadan nagehana neler diyor, oyunlarda birlikte karşı tarafa sataşıyorlar. Turabi asla elenmez, ztn birden tavır değişti gayet iyilerdi acun bile terslemeye başladı ama madem turabi böyleydi 2 kez peşpeşe şampiyon olmuş birini getirmeyecekti, ne kadar hoşlanmasakta çok başarılı olduğunu kimse inkar edemez. Bu akşam kimin gideceğini merak ediyorum, nagehan elife gidiyosun dedi, bu kadar bilemez denk gelemez.
Su oyunları aşırı arttı 4 tane yüzücü aynı takımda.
Tarihte ilk defa başarılı olduğu için cezalandırılan insanlar görüyoruz, buda kurguyu gösteriyor. İlk defa dokunulmazlıkta yemek veriliyor çünkü açlar güya. Ama hepsi canlı kanlı, doğru düzgün kilo veren yok.
Mustafa Kemal potaya giriyor, nasıl oluyorsa oyunda bir tek o sayı alıyor
İzlemiyorum artık sosyal medyadan takip ediyorum denk geldikçe her bölüm saçma bir kavga oyun serileri.