- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
- #1.321
Aynı fikirdeyim sana göre terbiyesiz olabilir bana göre değil hayır neyin derdindesin burda seninle bunu tartışacak değilim...Tartışmasız TURABİ diyorum.....Tartışmasız belirtirim....Ben sizin fikrinizi değiştirmeye çalışmıyorum siz de saygı duyun lütfen...Banane kimi desteklersen destekle ben sana karisiyo muyum...Saygı lütfen....Inşallah hala aynı fikirde değilsinizdir.
Turabi resmen terbiyesiz bir insan,tvde yer almaması gereken bir medya magandası.
Üslubunuza bakınca zaten anlaşılıyor.Aynı fikirdeyim sana göre terbiyesiz olabilir bana göre değil hayır neyin derdindesin burda seninle bunu tartışacak değilim...Tartışmasız TURABİ diyorum.....Tartışmasız belirtirim....Ben sizin fikrinizi değiştirmeye çalışmıyorum siz de saygı duyun lütfen...Banane kimi desteklersen destekle ben sana karisiyo muyum...Saygı lütfen....
Güzel oku dikkatli oku siz de demişim de sen buna takılma önce başkalarının fikirlerine saygı duymayı öğren...Ayrıca tartışmasız demiştim hala devam layığını buldu falan ne oldu diskalifiye mi oldu ne oldu çok mu sevindin aç kalmasına işte ortada kendi üslubun.....Üslubunuza bakınca zaten anlaşılıyor.
Neyse layığını buldu neticede,benim ilaveten bir şey dememe gerek yok.
*Ayrıca sen değil siz lütfen...
TamamGüzel oku dikkatli oku siz de demişim de sen buna takılma önce başkalarının fikirlerine saygı duymayı öğren...Ayrıca tartışmasız demiştim hala devam layığını buldu falan ne oldu diskalifiye mi oldu ne oldu çok mu sevindin aç kalmasına işte ortada kendi üslubun.....
Üslubunuza bakınca zaten anlaşılıyor.
Neyse layığını buldu neticede,benim ilaveten bir şey dememe gerek yok.
*Ayrıca sen değil siz lütfen...
Sorma Cococum
Şaka gibi diymi
Adamın fanlari da kendisine benziyor.zaten baska türlüsü mümkün olamazdi:))))Sorma Cococum
Kötü saka hem de
Adamın fanlari da kendisine benziyor.zaten baska türlüsü mümkün olamazdi:))))
Iste konseyde de belli ediyor kendini.
Arsız arsız gülemeler,ukala tavırlar .
Kendink şövalye zannetmeler...
Bu sene şampiyon olamayacağı o kadar açık ki..
Sayesinde Hakanı bile tekrar sevmeye başladım. 3 haftadır çok güzel tokatliyor turabiyi
evet hakkaten biraz arttırdılar sanki.Yaa yazacak baska bir yer bulamadim.
Acun duysun gorsun.
Bu tekrar tekrar tanitimlardan tekrar gosterimlerďen oyunun hemen ardindandan tekrarindan biktim yildim... bak ben de tekrar tekrar yaziyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?