- 20 Nisan 2014
- 3.937
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
- #1.301
Bence oynamadığı için değil tersine sakatlık öncesi çok başarılı olması korkuttu takımı bence.birkaç oyundur mustafa kemal oynayamıyor diye oyun dahi alamıyorlar ama onu yazdılar. umarım giden m.kemal olur da iyice dibe vururlar. çünkü o çocuğu hak etmiyorlar.
Turabi şampiyon olacak yine
Neden mi Turabi
*güç
*zeka
*duruş
*hız
*hafıza
*esprili
*dürüst
*dobra
*cesur
*merhamet
*karizma
*fark
*kişilik
*mücadele
Sayilamayacak kadar çok sebeplerr....
Eee bunların hepsi bir adamda
toplanınca =şampiyon
Hata mı elbetteki onun da hataları var hatasız kul gösterin...En önemli farkı da kendi hatasını anlayıp düzelten biri olması...Öyle her yiğidin harcı değildir 2 kez şampiyon olmak Allah herkesin kalbine göre veriyor işte..Konuşsunlar bol bol ve hatta boş boş filmin sonu belli....3.kez izliyoruz çünkü ✌ #TURABİ
Turabi kadar kalitesiz bir insan daha gelmemiştir Survivor'a.
Acilen diskalifiye edilmeli ve mümkünse bir daha asla tvye çıkarılmamalı.
Anıl'a yaptığı terbiyesizlikten başka bir şey değil.
İnşallah bu akşam Acun evine yollar bu maganda bozuntusunu.
diskalifiye etmedi acun yine bu adami.survivorda kimseye bu kadar tolerans gösterilmedi.hala turabiyi destekleyen insanların olmasi gercekten cok üzücü.boyle itici pislik bi adam olamaz.nefret ediyorum yaa nefret.kibristada bambaska bi role bürünüyor halk bu adami birinci yapiyor.survivr hic adil bir yarisma degilTurabi kadar itici, boş biri daha yok.
Mahalle serserilerinden farksiz gozumde.
Bizim halkimiz sever boyle kulhanbeylerini delikanlilik muhabbetlerini. Başkası yapsa bunu Acun simdiden yollardi ama her sene aynilarini yapiyor adam. Dogukan mancoya da aynisini yapmisti yigite de. Igrenc yadiskalifiye etmedi acun yine bu adami.survivorda kimseye bu kadar tolerans gösterilmedi.hala turabiyi destekleyen insanların olmasi gercekten cok üzücü.boyle itici pislik bi adam olamaz.nefret ediyorum yaa nefret.kibristada bambaska bi role bürünüyor halk bu adami birinci yapiyor.survivr hic adil bir yarisma degil
Bizim halkimiz sever boyle kulhanbeylerini delikanlilik muhabbetlerini. Başkası yapsa bunu Acun simdiden yollardi ama her sene aynilarini yapiyor adam. Dogukan mancoya da aynisini yapmisti yigite de. Igrenc ya
Tabi canim sorsan ondan delikanlısı yok. Itici insanturabinin gay bardaki striptiz dansı videolarına denk geldim bugun. o turabinin bu turabi olması ne ilginç.
Tabi canim sorsan ondan delikanlısı yok. Itici insan
Kiz ben var ya en yakin arkadasimla kavga edecem bu turabi yuzundenvalla akşam akşam sinirlerim bozuldu. bide hadi o boyle diyelim. ya millet ne güç meraklısı. hadi onu destekleyenleri de anlayayım. takım arkadaşları falan da demiyor ki biraz sakin ol. onu destekleyip turabi için falan diyorlar birde. yazık ya. anılda kendi oğlumu gördüm. bizimki de tatlı su balığı olarak yetişiyor. bu sekilde çakma delikanlı olup bastırılmış duygularının agresifliğini yaşayanlar tarafından eziklencek mi ilerde diye düşünmedim değil.
anaokuluna gidiyor. ona saldıranlar oluyor. olur oyle seyler yanlışlıkla olmuştur, konuşarak halletmeliyiz, öğretmenine soylemelisin falan diyoruz ama acaba ilerisi için de yanlış mı yapıyoruz.
Kiz ben var ya en yakin arkadasimla kavga edecem bu turabi yuzunden3 sezondur deli gibi turabiyi destekliyor salak ya. Sinir oluyorum. Bitseydi hayirlisiyla aramiz açılmadan
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/182538/survivor-turabinin-akillara-zarar-dansi
bunu buraya bırakıp susuyorum.
Hemde nasil itici.Turabiyi her gordugumde oglum sakin boyle olma diyorumkizim olsa oyle bi adama vermem ya iyyy cok itici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?